Isıcamla Doğal Gün Işığı Evinizin Bir Parçası

Isıcamla Doğal Gün Işığı Evinizin Bir Parçası

Işık hayatın olmazsa olmazları arasında yer alan en önemli hayati ihtiyaçların başında gelir. cam firmaları ise ışığı önleyen değil, evin içine girmesini ve evin bir parçası olmasını sağlayan ürünlerle hizmet veriyor.

A+A-

Ortaklar Cam firma sahibi Selma Özsabuncu, ürünlerinin yanı sıra ısıcam konusunun önemine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

"Kuru havayı hapsediyoruz"

 

Isıcamın, ısı kaybını tek camlı yapılara göre neredeyse yarı yarıya olacak şekilde azalttığını anlatan Özsabuncu, böylece ortamda bulunan basıncın kuru hava ya da gazları içerisinde hapsedecek şekilde üretildiğini söyledi.

ortaklar-isicam.jpg

Özsabuncu, ısıcamların ara boşluk çıtası alüminyumdan oluştuğunu anlatarak, "Bunun yanında içerisinde nem giderici özelliğe sahip olan ve birincil sızdırmaz kalitede malzemelerden biri olan “poliizobutilen”, ikincil sızdırmaz kalitede “polisülfid” ya da “özel silikon” aracılığı ile birleştirilir." dedi.

 

Genel olarak ısıcam ünitelerinin renksiz, harmandan renkli, buzlu ya da güneş ve ısı kontrol kaplamalı, temperli ve emaye cam panolardan oluştuğunu anımsatan Özsabuncu, "Özel üretim olan ısıcam üniteleri dış ortam ile iç ortam arasındaki ısı geçişlerini geciktirme özelliğine sahiptir. Bu şekilde yalıtım sağlayan ısıcamlar, belirli seviyelerde yalıtım başarısına sahiptir. Cam panolar arasında bulunan ara boşluklardaki dolgular hem genişlik hem de nitelik açısından kaplamanın yayınım katsayısını belirler." diye konuştu.

 

Selma Özsabuncu, ısıcam ünitelerinin, montaj alanı ve üretim yerindeki hava basıncında oluşan farklılıklardan dolayı deformasyon gibi durumlar ile karşı karşıya kaldığını vurgulayarak, "Bu durumu önlemek amacıyla da ısıcam ünitesinin kısa kenarına montaj yapıldığı sırada kapatmak için üretim bölümünde bir delik açılır. Bu kısma Basınç Dengeleme Talimatına uygun olacak şekilde basınç dengeleme balonu ya da bir tıkaç takılarak oluşabilecek sorunlar daha önceden giderilmiş olur. Yapılan bu işlem deformasyon gibi olumsuz etkilerin önüne geçilmesini sağlar." şeklinde konuştu.

 

"Amacımız kaliteyi ışık olarak evinize sokmak"

 

Şen Ortaklar Cam olarak ısıcam ürünlerinin kalitesine ek bilinçli imalat ve işçilik ile daha kaliteli ürünleri vatandaşa sunmak amacında olduklarının altını çizen Özsabuncu, şöyle devam etti:

"Süreçlerimizi, müşteri memnuniyetini sürekli kılma hedefine uygun olarak gerçekleştirmek ve geliştirmek amacıyla çalışıyoruz. Tüm faaliyetlerimizde çevresel etkileri göz önünde bulundurarak çevre kirliliğini önlemek ve çevreye katkıda bulunmak istiyoruz. Ürettiğimiz ürünlerle daha fazla yalıtım ve ısı kaybını önleyerek enerji tasarrufu sağlamak ve daha temiz bir gelecek için sürekli gelişmek birincil amacımız."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.