İmgelife Projesinin Yüzde 25'i 2 Günde Satıldı

İmgelife Projesinin Yüzde 25'i 2 Günde Satıldı

9 Eylül Cumartesi günü lansman fiyatlarıyla satışa çıkan İmgelife projesinde fiyatlar 210 bin liradan başlıyor. Gültekin İnşaat yönetim kurulu başkanı Mustafa Gültekin dairelerin yüzde 25'inin haftasonu satıldığını söyledi.

A+A-

Gültekin İnşaat'ın Menemen Ulukent'teki yeni projesi İmgelife 9 Eylül Cumartesi günü satışa çıktı.

İnşaat sahasına yakın bir mesafede, Çanakkale Asfaltı üzerinde kurulan satış ofisinde satışlar devam ediyor. Gültekin İnşaat yönetim kurulu başkanı Mustafa Gültekin, İmgelife'a gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını iletti. 66 metrekare ile 158 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu projede, lansman süresince 210.000 TL' den fiyatlarla satışların devam edeceği açıklandı.

Anlaşmalı bankaların yer aldığı projede, yüzde 20 peşinat ödeyip ev sahibi olmak da mümkün. Özel ve farklı mimari tasarımı, 24 saat güvenlikli kapalı site yapısı, yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme ve dinlenme alanları, peyzajı, seyir terası, spor salonu ve otoparkıyla uygun koşullarla site hayatını yaşama imkanı sağlayan projenin anahtar teslimi Aralık 2018' de gerçekleşecek.

Bu projenin ilk etap olduğunu, yeni projeleri de ilerleyen tarihlerde duyuracağını söyleyen Mustafa Gültekin; İmgelife satışlarının yüzde 25' ini henüz ilk haftasonu tamamladıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.