İnşaat Deryası
  • E-DERGİ
  • EMLAK GÜNDEMİ
  • PROJELER
  • KENTSEL DÖNÜŞÜM
  • TOKİ
  • ULAŞIM
  • TİCARİ PROJELER
  • ARSA-ARAZİ
  • İMAR
  • Kategoriler
    • Arsa-Arazi
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • İhale
    • İmar
    • İnşaat Malzemeleri
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Ticari Projeler
    • TOKİ
    • Turizm
    • Ulaşım
    • Vergi-Kredi
  • Foto Galeri
    • Dekorasyon
    • Dünya
    • Emlak Gündemi
    • Magazin
    • Projeler
  • Web TV
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Teknoloji
  • Diğer
    • Yazarlar
    • Manşetler
    • Günün Haberleri
    • Gazete Manşetleri
    • Hava Durumu
    • Namaz Vakitleri
    • Sitene Ekle
    • İletişim
Kent Merkezlerine İmar Düzenlemesi!Kent Merkezlerine İmar Düzenlemesi!Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kent merkezlerinde bulunan çarşı esnafını dcanlandırmak için imar düzenlemesi yapacak. Yeni düzenleme ile merkezlerdeki iş yeri çeşitliliği artırılacak.
İmar Problemini Çözersek Her Şey Hallolurİmar Problemini Çözersek Her Şey Hallolurİmar konusunun alfabenin A'sı gibi olduğunu belirten Bursa Büyükşehir belediye başkanı Alinur Aktaş, "Eğer imar problemini halledersek her şey hallolur" dedi.
Ada Bazlı İmar Planlarına Vize, Parsel Bazlı İmar Planlarına YasakAda Bazlı İmar Planlarına Vize, Parsel Bazlı İmar Planlarına YasakAk Parti 2019 yerel seçimleri için yayınladığı manifestoda dikey mimari yerine yatay mimari teşvik edilecek. Ada ve mahalle bazlı imar planlarına vize çıkacak. Parsel bazlı imar planlarına izin verilmeyecek.
Büyükşehirlerde İmardan Kaynaklı Mağduriyetler ÇözülecekBüyükşehirlerde İmardan Kaynaklı Mağduriyetler ÇözülecekCumhurbaşkanı erdoğan'ın açıkladığı Ak Parti seçim beyannamesinde imar ve şehirleşme konularına geniş yer verildi.
İmar Suçu Müşterek İşlenen Bir Suçtur!İmar Suçu Müşterek İşlenen Bir Suçtur!"Şehir, Medeniyet ve Kentsel Dönüşüm" konferansında konuşan Özhaseki, " Herhangi birini suçlamak, bir belediye veya partiye saldırmak için söylemiyorum. İmar suçu müşterek işlenen bir suçtur" dedi.
Kentsel Dönüşümde Kesinlikle İmar Artışı Yapılmamalı!Kentsel Dönüşümde Kesinlikle İmar Artışı Yapılmamalı!Emlak Konut genel müdürü Murat Kurum yüzde 50-60 imar artışıyla kentsel dönüşüm yapmanın da doğru olmadığını, finansmanının kendi içinde geliştiği bir çözüm yolunun bulunması gerektiğini söyledi.
Çiğli İZBAN İstasyonu 'Ticaret Alanı İmarı' Askıya ÇıktıÇiğli İZBAN İstasyonu 'Ticaret Alanı İmarı' Askıya ÇıktıMülkiyeti TCDD'ye ait olan 5.497 metrekarelik Çiğli İzban İstasyonun belli bir bölümüne ticaret alanı imarı sağlayan plan notu Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanarak askıya çıkarıldı.
İmar Mevzuatı Yeniden Ele Alınmalıİmar Mevzuatı Yeniden Ele AlınmalıTürkiye Müteahhitler Birliği (TMB) 17 ağustos depremi dolayısıyla bir açıklama yayınladı. TMB'nin açıklamasında fay hatları üzerinde bulunan ve deprem riski yüksek olan Türkiye'de kentsel dönüşüm hızlandırılması ve imar mevzuatı hakkında görüşler yer aldı
CHP'li Vekilden İmar yönetmeliğinin Uzatılmasına TepkiCHP'li Vekilden İmar yönetmeliğinin Uzatılmasına TepkiCHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Basmacı, yönetmeliğin uygulama süresinin uzatılmasına tepki gösterdi.
GYODER, İNDER Ve KONUTDER'den Yeni İmar Yönetmeliği Açıklaması!GYODER, İNDER Ve KONUTDER'den Yeni İmar Yönetmeliği Açıklaması!GYODER,İNDER VE KONUTDER yeni 'Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği' ile ilgili açıklama yaptı.
MÜFED Yeni İmar Yönetmeliğini Müteahhitlere SoracakMÜFED Yeni İmar Yönetmeliğini Müteahhitlere SoracakMüteahhitler Federasyonu (MÜFED) başkanı ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) başkan yardımcısı Necip Nasır bugün resmi gazetede yayınlanan yeni imar yönetmeliği ile ilgili çalışma başlatacaklarını duyurdu. Nasır yeni imar yönetmeliği ile ilgili
Mustafa Karslıoğlu: Yeni İmar Kanunu Sıkıntı Yaratır!Mustafa Karslıoğlu: Yeni İmar Kanunu Sıkıntı Yaratır!Adana Kamu Müteahhitleri Başkanı Mustafa Karslıoğlu; Yeni İmar Kanunu'nun sektörde sıkıntılar yaratabileceğini açıkladı.
İmar Planları Denetlenecek!İmar Planları Denetlenecek!En büyük hırsızlıklar, kötülükler, belalar imardan geliyor diye açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, imar planlarının denetlenmesi gerektiğini vurguladı.
Şehirciliğin Anayasası İmar Planları!Şehirciliğin Anayasası İmar Planları!Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'yi 'yaşanabilir kent' olarak nitelendirerek, "Bunun en önemli nedeni imar planlarıdır" diye konuştu.
Özel Güngören Hastanesi'ne Yeni İmar Planı!Özel Güngören Hastanesi'ne Yeni İmar Planı!İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Özel Güngören Hastanesi ilgili imar planı değişikliği teklifini kabul etti. Plan 8 bin 760 metrekarelik inşaat artışı getirecek.
Atatürk Orman Çiftliği Devlet Mezarlığı İmar Planı Askıya ÇıktıAtatürk Orman Çiftliği Devlet Mezarlığı İmar Planı Askıya Çıktı Ankara “Askeri Alanı (Devlet Mezarlığı)” ve “Orman Alanı” olarak tanımlanan imar planı askıya çıktı.
  • Avro Bölgesi İnşaat Sektöründe Durgunluk SürüyorAvro Bölgesi İnşaat Sektöründe Durgunluk Sürüyor
  • Van Büyükşehir Belediyesi'nden 1,4 Milyar TL’lik Arsa SatışıVan Büyükşehir Belediyesi'nden 1,4 Milyar TL’lik Arsa Satışı
  • İzmir’e Kadın Konukevi Yapım İhalesini Güneri Mimarlık Mühendislik Kazandıİzmir’e Kadın Konukevi Yapım İhalesini Güneri Mimarlık Mühendislik Kazandı
  • Buca’da Kaçak Moloza Geçit YokBuca’da Kaçak Moloza Geçit Yok
  • Dubai’nin Pabucu Dama AtılıyorDubai’nin Pabucu Dama Atılıyor
  • İnşaat Sektöründe Ücretli Çalışan Sayısı Arttıİnşaat Sektöründe Ücretli Çalışan Sayısı Arttı
  • Konutta Reel Kayıp 9. Ayda da SürdüKonutta Reel Kayıp 9. Ayda da Sürdü
  • Çin’de Emlak Sektörü Alarm VeriyorÇin’de Emlak Sektörü Alarm Veriyor
  • TOKİ İzmir’de 16 Arsayı Satışa ÇıkarıyorTOKİ İzmir’de 16 Arsayı Satışa Çıkarıyor
  • Buca’daki 38 Hektarlık Arazi İçin Yeni Plan da YargıdaBuca’daki 38 Hektarlık Arazi İçin Yeni Plan da Yargıda
ÇOK OKUNANLAR
  • Nava Konak’tan Ev Alana Araba Hediye!Nava Konak’tan Ev Alana Araba Hediye!
  • Ahmet Cengiz İzmir'in Vergi Rekortmeni OlduAhmet Cengiz İzmir'in Vergi Rekortmeni Oldu
  • Van Büyükşehir Belediyesi'nden 1,4 Milyar TL’lik Arsa SatışıVan Büyükşehir Belediyesi'nden 1,4 Milyar TL’lik Arsa Satışı
  • Avro Bölgesi İnşaat Sektöründe Durgunluk SürüyorAvro Bölgesi İnşaat Sektöründe Durgunluk Sürüyor
  • Terra Vista İstanbul’da Satışlar Başladı: Fiyatlar 8,1 Milyon TL’denTerra Vista İstanbul’da Satışlar Başladı: Fiyatlar 8,1 Milyon TL’den
İnşaat Deryası
  • Ana Sayfa
  • Künye
  • İletişim
  • RSS
Tüm Hakları Saklıdır © 2016

İnşaat Deryası

 |  Haber Scripti

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Nava Konak’tan Ev Alana Araba Hediye!
    • Ahmet Cengiz İzmir'in Vergi Rekortmeni Oldu
    • Van Büyükşehir Belediyesi'nden 1,4 Milyar TL’lik Arsa Satışı
    • Avro Bölgesi İnşaat Sektöründe Durgunluk Sürüyor
    • Terra Vista İstanbul’da Satışlar Başladı: Fiyatlar 8,1 Milyon TL’den
    • Çeşme Paşalimanı’nda 77 Dönümlük Denize Sıfır Arazi İmara Açılıyor
    • Yenilikçi Yaklaşım: Gayrimenkulde Nitelikli Temsil, Ortak Akılla Mümkün
    • Tapu İşlemlerinde Yeni Dönem 1 Ekim'de Başlıyor
    • Emlak Katılım, Birevim ve Katılımevim’i satın alacak
    • Konut Piyasasında İbre Tersine Döndü: Satışlar Yüzde 14,7 Düştü
    • Çeşme'de 146 Milyonluk Satış!
    • İnşaat Üretimi Yıllık Yüzde 4,7 Azaldı, Aylık Yüzde 1,1 Arttı
    • İzmir’e Kadın Konukevi Yapım İhalesini Güneri Mimarlık Mühendislik Kazandı
    • Buca’da Kaçak Moloza Geçit Yok
    • TOKİ İzmir’de 16 Arsayı 382,6 Milyon TL'ye Satışa Çıkardı