İhracat Torbalı'da Gayrimenkul Yatırımlarını Artırdı!

İhracat Torbalı'da Gayrimenkul Yatırımlarını Artırdı!

İzmir Torbalı ihracatta yaşanan artış gayrimenkul yatırımlarını da etkiledi. Gayrimenkul yatırımcıları 61 ili geride bırakan Torbalı'ya yöneldi.

A+A-

İzmir'in Torbalı ilçesi, şehir içi banliyö trenleri olarak bilinen IZBAN'ın da devreye alınmasıyla daha avantajlı hale gelirken, ihracatta yaşanan artış da gayrimenkul yatırımlarının yönünü bu ilçeye çevirdi. Gayrimenkul yatırımcıları ihracatta 61 ili geride bırakan Torbalı'ya yöneldi. Bir şirketin genel müdürü Ali Hakan Karahalil, Torbalı bölgesinin nüfus yoğunluğu, ulaşım olanakları ve sanayi bölgelerine olan yakınlığıyla yatırım için avantajlı olduğuna dikkat çekti. Ankaralı bir şirket olarak yatırım için Torbalı'yı tercih ettiklerini belirten Karahalil, Torbalı Ayrancılar bölgesinde büyük arsa yatırımları yaptıklarını ve son 1,5 yıl içinde bölgede 750 dönüme yakın arsa satın aldıklarını söyledi.

Karahalil, şunları söyledi: "Son aylarda metrekare fiyatları 80 TL'ye kadar yükseldi. Bu kadar kısa sürede böyle değer artışı beklemiyorduk. Bölgede arsaya talep her geçen gün artıyor."


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.