Gültekin Pera 2. Etap Satışa Çıktı!

Gültekin Pera 2. Etap Satışa Çıktı!

Ulukent'te hayata geçirilen Gültekin Pera projesinin 2. etabı satışa çıktı. 24 adet 3+1 konuttan ve ticari alanllardan oluşan projede daire fiyatları 750 bin liradan başlıyor.

A+A-

Geltekin Pera projesinde satışlarının geçtiğimiz aylarda tamamlanmasının ardından Gültekin 2. etap projesinde de satışlar bu hafta itibariyle başladı. 

Kaba inşaatı biten Gültekin Pera projesi zemin+6 katlı tek bloktan oluşuyor. Projede 24 konut ve ticari alanlar yer alıyor. Dairelerin tamamı 3+1 olarak tasarlandı. Daireler brüt 157 net 126 metrekareden oluşuyor. 

Eylül 2021'de teslim edilmesi planlanan projede açık otopark, yüzme havuzu ve peyzaj alanları bulunuyor. 

gultekin-pera-002.jpgProjemiz zemin+6 kattan oluşan butik bir sitedir. Sitede açık otopark, açık havuz ve peyzaj alanı8 yer almaktadır. 

Gültekin Pera 2. etap projesinde fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor. Projeden ev alanlar konut kredisi kullanabiliyor. 

gultekin-pera-fiyat.jpg

SASALI'DA VİLLA PROJESİ GELİŞTİRECEK

Gültekin Pera İnşaat yeni dönemde villa projelerine yoğunlaşacak. Müstakil ev talebinde büyük artış olduğunu belirten Gültekin Pera İnşaat yönetim kurulu üyesi Muhammet Gültekin, "Pandemi ve depremin etkisiyle az katlı müstakil evlere talep arttı. Biz de bu talebi karşılamak için villa projelerine yoğunlaşacağız. 2021'in ilk çeyreğinde Sasalı'da yeni bir villa projesine başlamayı hedefliyoruz. Projenin detaylarını yakın zamanda paylaşacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.