Gültekin İmgelife Yarın Satışa Çıkacak

Gültekin İmgelife Yarın Satışa Çıkacak

Gültekin İnşaat tarafından Menemen Ulukent'te inşa edilen İmgelife projesi İzmir'in kurtuluş tarihi olan 9 Eylül'de satışa çıkıyor. 170 konuttan oluşan ve 2+1 ile 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede lansmana özel cazip fiyatlar sunulacak.

A+A-

Bornova'daki Villanova Evleri projesinin teslimlerini gerçekleştiren Mustafa Gültekin İnşaat Menemen Ulukent'te 1000 konut üretecek. Ulukent projesinin birinci etabı olan İmgelife'te inşaat çalışmaları devam ediyor. Projenin satışları yarın başlayacak. Menemen yolu üzerinde Anadolu caddesine paralel bir noktadan satş ofisini  lansmana özel fiyatlar sunacak. , dev bir yatırıma daha imza atıyor. 

İmgelife projesi 5 blokta 170 daireden oluşuyor. Projenin toplam 24 bin 475 metrekare inşaat alanı bulunuyor. 

24 saat güvenlik

2+1 ve 3+1 konut seçenekleri, peyzaj ve çevre düzenlemesi, sosyal yaşam alanları, 24 saat güvenlik, spor salonu, otopark, havuz, seyir terasıyla butik bir yaşam alanı olan İmgelife, çevreyoluna 2 dakikalık mesafedeki lokasyonuyla dikkat çekiyor.

Satışlar başlıyor

“Bu proje sadece kazanmak amaçlı değil, aynı zamanda kazandırmak amaçlı olacak” diyen Mustafa Gültekin, kendilerini 35 yıldır takip eden ve yeni proje öncesi ciddi bir talep oluşturan İzmirlilere konut fiyatlarının çok uygun olacağını ve yakında İmgelife’ın satışına yarın başlayacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum