Gülbahçe Evleri'nde Yaşam Başladı

Gülbahçe Evleri'nde Yaşam Başladı

Gültekin Kardeşler tarafından Karşıyaka Şemiklerde hayata geçirilen Gülbahçe Evleri'nde daire teslimleri yapıldı ve yaşam başladı. Gültekin Kardeşler yönetim kurulu üyesi Mehmet Gültekin, "Lansman çıkış fiyatlarıyla ev alan teslim tarihine kadar yüzde 50

A+A-

2 bin 300 metrekare arsa üzerinde tek blok olarak yükselen Gülbahçe Evleri’nde 42 daire bulunuyor. çift girişi ve çift asansörü bulunan site konseptindeki projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 3+1 daireler brüt 150 metrekare 2+1 daireler brüt 115 metrekareden oluşuyor.

Sınırlı sayıda satılık dairenin yer aldığı projede hemen teslim 2+1 dairelerin fiyatları 430 bin, 3+1 dairelerin fiyatları ise 570 bin TL’den başlıyor.

YATIRIMCI YÜZDE 50 KAZANDI

Projede lansman fiyatlarıyla daire alan yatırımcıların yüzde 50 kazanç sağladığını söyleyen Mehmet Gültekin şu ifadeleri kullandı, “İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve önümüzdeki birkaç yıl içerisinde hayata geçirilecek olan Mavişehir – Anadolu caddesi bağlantı yolu Gülbahçe Evleri’nin önünden geçecek. Projenin hayata geçirilmesiyle Gülbahçe Evleri daha da prim yapacak” dedi.

Projenin sosyal olanakları

Çocuk oyun parkı

Açık otopark

Peyzaj alanları

Fitness salonu,

7/ 24 güvenlik ve kamera kaydı

Ankastre seti

 

Gülbahçe Evleri örnek daire fotoğrafları

 

Gülbahçe Evleri İletişim Bilgileri

Telefon:  0533 773 67 54  

Adres:  Zübeyde Hanım caddesi no 116/A Karşıyaka İzmir

Web Sitesi: http://gulbahceevleri.com/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.