İnşaat Deryası
  • E-DERGİ
  • EMLAK GÜNDEMİ
  • PROJELER
  • KENTSEL DÖNÜŞÜM
  • TOKİ
  • ULAŞIM
  • TİCARİ PROJELER
  • ARSA-ARAZİ
  • İMAR
  • Kategoriler
    • Arsa-Arazi
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • İhale
    • İmar
    • İnşaat Malzemeleri
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Ticari Projeler
    • TOKİ
    • Turizm
    • Ulaşım
    • Vergi-Kredi
  • Foto Galeri
    • Dekorasyon
    • Dünya
    • Emlak Gündemi
    • Magazin
    • Projeler
  • Web TV
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Teknoloji
  • Diğer
    • Yazarlar
    • Manşetler
    • Günün Haberleri
    • Gazete Manşetleri
    • Hava Durumu
    • Namaz Vakitleri
    • Sitene Ekle
    • İletişim
Gayrimenkul Sektöründe Sakarya'ya Rağbet ArtıyorGayrimenkul Sektöründe Sakarya'ya Rağbet Artıyor2022’nin ilk 7 ayında toplam 14.304 adet konutun satıldığı Sakarya’ya gayrimenkul yatırımcıları yoğun ilgi gösteriyor.
1,8 Milyon Gayrimenkul Satıldı, 21 Milyar TL Tapu Harcı Geliri Sağlandı1,8 Milyon Gayrimenkul Satıldı, 21 Milyar TL Tapu Harcı Geliri SağlandıTürkiye genelinde Ocak-Temmuz 2022 döneminde 1 milyon 826 bin 242 gayrimenkul satış işlemi yapıldı. Bu işlemlerden 21 milyar 19 milyon 026 bin 186 lira tapu harcı gelir elde edildi.
Son 5 Yılda En Yüksek Getiriyi Gayrimenkul Yatırımı SağladıSon 5 Yılda En Yüksek Getiriyi Gayrimenkul Yatırımı SağladıEva Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Anıl Ünlü, 2011 yılında Kadıköy’de 365 bin TL fiyat bandında olan 120 m2 3+1 bir evin 2022 fiyatının 4.320.000 TL olduğunu açıklayarak son yıllarda en yüksek getiriyi gayrimenkul yatırımının sağladığını ifade etti.
Gayrimenkul Yatırımcılarının Rotası Arsa ve AraziGayrimenkul Yatırımcılarının Rotası Arsa ve AraziÖzellikle pandemi sonrası artışa geçen toprak yatırımları inşaat sektöründe yaşanan fiyat artışlarıyla birlikte yeni bir ivme kazandı. Başta İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyükşehirlere yakın arsa ve araziler yatırımcıların yeni rotası oldu.
Gayrimenkul Sektörü Hareketlenecek Mi?Gayrimenkul Sektörü Hareketlenecek Mi?Gayrimenkul sektörü birçok olumsuz etmene rağmen halen canlılığını korumaya çalışıyor. Emlak sektörü yaz döneminde ne yapacak? Uzmanlar sektörün geleceği ile ilgili ne düşünüyor?
Konut Fiyatları Hangi İllerde Yüzde 100'ün Üzerinde Artış GösterdiKonut Fiyatları Hangi İllerde Yüzde 100'ün Üzerinde Artış GösterdiHepsiemlak, Endeks verilerine göre en yüksek fiyat artışı %126 ile Antalya’da olurken, Adana, İstanbul, Samsun, Muğla, Ankara ve Tekirdağ’da son 1 yılda %100’ün üzerinde fiyat artışları gerçekleşti.
Gayrimenkul Satışlarında Doğru Fiyatlandırma Satışı HızlandırıyorGayrimenkul Satışlarında Doğru Fiyatlandırma Satışı HızlandırıyorWen Gayrimenkul Değerleme Uzmanı ve Gayrimenkul Danışmanı Ali Çiçek, gayrimenkul sahiplerine seslenerek “İlanlardaki fiyatlara bakıp satış rakamınızı yükseltmeyin. Etrafınızda doğru fiyatlandırma yapılan tüm gayrimenkuller satılır, sizinki satılmaz" dedi.
Gayrimenkul Sektöründe 2 Senede Maliyetler Yüzde 900 Arttı!Gayrimenkul Sektöründe 2 Senede Maliyetler Yüzde 900 Arttı!Son dönemlerde artan maliyetler hemen hemen her sektörde fiyatların yükselmesine neden oldu. Bu artışlar gayrimenkul sektöründe son 2 yılda maliyetlerin yüzde 900 artmasına neden oldu.
Gayrimenkul Yatırımcılar İçin En Güvenli Liman Olmaya Devam Ediyor!Gayrimenkul Yatırımcılar İçin En Güvenli Liman Olmaya Devam Ediyor!2022'nin ilk ayında gayrimenkul yatırımlarında yükseliş kaydediliyor. Gayrimenkul Uzmanı Birgül Sarsın Dokuzcan, "Dövizde yaşanan dalgalanma sonrası en güvenli yatırım aracı olarak ibre tekrar gayrimenkule yöneldi" dedi.
Yüksek Enflasyon Yatırımcıları Gayrimenkule YönelttiYüksek Enflasyon Yatırımcıları Gayrimenkule YönelttiDövizdeki hareketlilikle yükselen enflasyon, gayrimenkul taleplerini artırdı. Yerli ve yabancı yatırımcılar, fiyatlardaki artışa rağmen aradıkları güvenli yatırım ortamını gayrimenkulde buldu.
  • İkinci El Konut Fiyatları İspanya'da Bir Yılda Yüzde 16,2 Arttıİkinci El Konut Fiyatları İspanya'da Bir Yılda Yüzde 16,2 Arttı
  • Konut Satışları Güçlü Seyrini Korudu Yabancıya Satış GerilediKonut Satışları Güçlü Seyrini Korudu Yabancıya Satış Geriledi
  • ABD'de İnşaat Harcamaları GerilediABD'de İnşaat Harcamaları Geriledi
  • Tercih Döneminde Barınma Telaşı BaşladıTercih Döneminde Barınma Telaşı Başladı
  • Aileden Miras Kalan Ev Nasıl Satılır?Aileden Miras Kalan Ev Nasıl Satılır?
  • İstanbul'da 15 Bin Kiralık Sosyal Konut Eylülde Kiraya Verilecekİstanbul'da 15 Bin Kiralık Sosyal Konut Eylülde Kiraya Verilecek
  • Miras Kalan Ev ve Tarım Arazilerinde Yeni Dönem BaşlıyorMiras Kalan Ev ve Tarım Arazilerinde Yeni Dönem Başlıyor
  • Avrupa'da Konut Yatırımında Yeni Cazip Ülke: FransaAvrupa'da Konut Yatırımında Yeni Cazip Ülke: Fransa
  • Dikili’de 9 Arsa 44,6 Milyon TL'ye Satışa ÇıkarıldıDikili’de 9 Arsa 44,6 Milyon TL'ye Satışa Çıkarıldı
  • Üniversite Şehirlerinde Kira Artışı Enflasyonun GerisindeÜniversite Şehirlerinde Kira Artışı Enflasyonun Gerisinde
ÇOK OKUNANLAR
  • Çin'de 10 Katlı Bina Sadece 30 Saatte İnşa Edildi!Çin'de 10 Katlı Bina Sadece 30 Saatte İnşa Edildi!
  • Bungalov ve Hobi Bahçeleri İçin Yeni Düzenleme!Bungalov ve Hobi Bahçeleri İçin Yeni Düzenleme!
  • Dağ Holding'ten Didim'e 300 Villalık Yeni Proje!Dağ Holding'ten Didim'e 300 Villalık Yeni Proje!
  • İki Kamyon Hafriyat Bir Asgari Ücret!İki Kamyon Hafriyat Bir Asgari Ücret!
  • Fenerbahçe'den Milas'a 1907 Konutluk Proje!Fenerbahçe'den Milas'a 1907 Konutluk Proje!
İnşaat Deryası
  • Ana Sayfa
  • Künye
  • İletişim
  • RSS
Tüm Hakları Saklıdır © 2016

İnşaat Deryası

 |  Haber Scripti

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Çin'de 10 Katlı Bina Sadece 30 Saatte İnşa Edildi!
    • Bungalov ve Hobi Bahçeleri İçin Yeni Düzenleme!
    • Dağ Holding'ten Didim'e 300 Villalık Yeni Proje!
    • İki Kamyon Hafriyat Bir Asgari Ücret!
    • Fenerbahçe'den Milas'a 1907 Konutluk Proje!
    • Şikayetvar’da Konut-İnşaat Firmaları Şikayetleri Yüzde 127 Arttı
    • UMİDER Yönetimi: Ekonomik Koşullar Urla’da Konut Piyasasını Yeniden Şekillendiriyor
    • Konut Satışları Güçlü Seyrini Korudu Yabancıya Satış Geriledi
    • ABD'de İnşaat Harcamaları Geriledi
    • İkinci El Konut Fiyatları İspanya'da Bir Yılda Yüzde 16,2 Arttı
    • İlk İnşaat, Vyenikonak Projesiyle 1 Milyon Metrekarelik İnşaat Eşiğini Aşacak
    • Ağustos 2026 Kira Artış Oranı Belli Oldu
    • Yalnızca Havuz İnşa Etmiyoruz; Güvenli, Sürdürülebilir Yaşam Alanları Tasarlıyoruz
    • TOKİ, İzmir'de Yeni Ticari Proje İçin İhaleye Çıkıyor
    • İstanbul'da 15 Bin Kiralık Sosyal Konut Eylülde Kiraya Verilecek