İnşaat Deryası
  • E-DERGİ
  • EMLAK GÜNDEMİ
  • PROJELER
  • KENTSEL DÖNÜŞÜM
  • TOKİ
  • ULAŞIM
  • TİCARİ PROJELER
  • ARSA-ARAZİ
  • İMAR
  • Kategoriler
    • Arsa-Arazi
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • İhale
    • İmar
    • İnşaat Malzemeleri
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Ticari Projeler
    • TOKİ
    • Turizm
    • Ulaşım
    • Vergi-Kredi
  • Foto Galeri
    • Dekorasyon
    • Dünya
    • Emlak Gündemi
    • Magazin
    • Projeler
  • Web TV
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Teknoloji
  • Diğer
    • Yazarlar
    • Manşetler
    • Günün Haberleri
    • Gazete Manşetleri
    • Hava Durumu
    • Namaz Vakitleri
    • Sitene Ekle
    • İletişim
Gayrimenkul Sektörü 2020'de Baştan ŞekillendiGayrimenkul Sektörü 2020'de Baştan Şekillendi2020 Mart’tan itibaren hayatımızın her alanına etki eden koronavirüs, gayrimenkul sektörünü de şekillendirdi. Ofislere ilgi düştü, bahçeli evlere talep fırladı. Gayrimenkul danışmanları ise hızlı gelişen dijital dönüşüme ayak uydurmaya çalıştı.
Pandemi Sürecinde Gayrienkulün En Çok Değerlendiği Ülke Türkiye OlduPandemi Sürecinde Gayrienkulün En Çok Değerlendiği Ülke Türkiye OlduPandemi sürecinde gayrimenkul sektörü tüm dünyada zor günler geçirirken bu süreçte dünyada gayrimenkulün en fazla değer kazandığı ülke Türkiye oldu. Nisan-Ağustos 2020 döneminde yabancılar da 208 milyon TL değerinde konut satın aldı.
20 Yılda 933 Milyar Dolar Değerinde 34 Milyon Gayrimenkul Satıldı20 Yılda 933 Milyar Dolar Değerinde 34 Milyon Gayrimenkul SatıldıGABORAS, gayrimenkul sektörünün son 20 yılını mercek altına aldı. 2000-2020 yılları arasında Türkiye’de gayrimenkul sektöründe 34 milyon alım – satım işlemi gerçekleştiğini ve bu sayının bilançolara 933 milyar dolar olarak yansıdığı belirtildi.
Gayrimenkulde Arz-Talep Dengesi BozulacakGayrimenkulde Arz-Talep Dengesi BozulacakEva Gayrimenkul Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, koronavirüs pandemisinin gayrimenkul sektörüne etkilerine ilişkin konuştu. Yazıcı, önümüzdeki dönemde gayrimenkuldeki arz talep dengesinin bozulacağını kaydetti.
Gayrimenkul Sektöründe Dijital İmza Dönemi!Gayrimenkul Sektöründe Dijital İmza Dönemi!Salgının etkileri artıkça gayrimenkul sektörü de dijitalleşme yönünde adımlar atıyor. RE/MAX Türkiye, alım-satım, aracılık veya yer gösterme gibi sözleşmelerin telefon veya tablet üzerinden kolaylıkla imzalanmasını sağlıyor.
Konutta 2020 Programı!Konutta 2020 Programı!2020 yılında konut kredisi faizlerinin 0,79'a düşmesiyle sektör canlanacak. Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda da dar gelirlinin konuta ulaşımı, stoklar, kentsel dönüşüm, şehirleşme için yeni önlemler planlanıyor.
Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2020 Raporu AçıklandıGayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2020 Raporu AçıklandıPwC ve Urban Land Institute'ün (ULI) önderliğinde yapılan Gelişen Trendler Avrupa 2020 raporu açıklandı... Rapora göre, politik ve ekonomik dalgalanmalara rağmen gayrimenkul hala cazibesini koruyor.
Gayrimenkul Cazibesini Koruyor!Gayrimenkul Cazibesini Koruyor!PwC ve Urban Land Institute (ULI)’ın 'Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2020' raporunun sonuçları açıklandı. Rapor sonucuna göre gayrimenkul cazibesini koruyor.
Gayrimenkulün 2020 Yol Haritası!Gayrimenkulün 2020 Yol Haritası!Hükümet etkin bir piyasa mekanizması oluşturma hedefi doğrultusunda özelleştirme uygulamalarına devam edecek. Hedeflere göre 2020 yılında 10 milyar TL’lik özelleştirme gerçekleştirilecek.
Gayrimenkulde Güçlü Büyüme 2020 Yılında YaşanacakGayrimenkulde Güçlü Büyüme 2020 Yılında YaşanacakBugüne kadar 3,5 milyon metrekarenin üstünde inşaat yapan Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu “Ekonomiye ve sektörümüze güveniyoruz. Gayrimenkulde güçlü büyüme 2020 yılında yaşanacak” dedi.
  • Boşanmaların Artması, 1+1 Daire Kiralarını YükseltiyorBoşanmaların Artması, 1+1 Daire Kiralarını Yükseltiyor
  • Eski ve Yeni Kiracı Arasında Makas Daralıyor: Artış Hızı Yer DeğiştirdiEski ve Yeni Kiracı Arasında Makas Daralıyor: Artış Hızı Yer Değiştirdi
  • ABD'de Bekleyen Konut Satışlarında ToparlanmaABD'de Bekleyen Konut Satışlarında Toparlanma
  • THBB: İnşaat Faaliyetlerinde Kalıcı Bir İvme OluşmadıTHBB: İnşaat Faaliyetlerinde Kalıcı Bir İvme Oluşmadı
  • Çin'de Konut Piyasasında Değer Kaybı SürüyorÇin'de Konut Piyasasında Değer Kaybı Sürüyor
  • İngiltere’de Konut Fiyatları Mart Ayında Yükseldiİngiltere’de Konut Fiyatları Mart Ayında Yükseldi
  • Trump'tan Konut Sektörünü Canlandıracak İki Yeni KararTrump'tan Konut Sektörünü Canlandıracak İki Yeni Karar
  • Aydın’da 37 Yıldır Boş Kalan Arsaya Emlak Konut’tan Dev ProjeAydın’da 37 Yıldır Boş Kalan Arsaya Emlak Konut’tan Dev Proje
  • İzmirli Maden Firması Konkordato İlan Ettiİzmirli Maden Firması Konkordato İlan Etti
  • Ege Yapı’nın 60 Ay 0 Faiz Kampanyası 60 Günde 60 Satış GetirdiEge Yapı’nın 60 Ay 0 Faiz Kampanyası 60 Günde 60 Satış Getirdi
ÇOK OKUNANLAR
  • Hobi Bahçeleri Yıkılacak Mı? Ak Parti'den Açıklama GeldiHobi Bahçeleri Yıkılacak Mı? Ak Parti'den Açıklama Geldi
  • 27 İlde 55 Taşınmaz Özelleştirme Programına Alındı27 İlde 55 Taşınmaz Özelleştirme Programına Alındı
  • Güzelbahçe'de 28 Dönümlük Arazi Konut İmarına AçıldıGüzelbahçe'de 28 Dönümlük Arazi Konut İmarına Açıldı
  • Kredi İle Konut Alımı Yüzde 20'nin Üzerine ÇıktıKredi İle Konut Alımı Yüzde 20'nin Üzerine Çıktı
  • Boşanmaların Artması, 1+1 Daire Kiralarını YükseltiyorBoşanmaların Artması, 1+1 Daire Kiralarını Yükseltiyor
İnşaat Deryası
  • Ana Sayfa
  • Künye
  • İletişim
  • RSS
Tüm Hakları Saklıdır © 2016

İnşaat Deryası

 |  Haber Scripti

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Hobi Bahçeleri Yıkılacak Mı? Ak Parti'den Açıklama Geldi
    • 27 İlde 55 Taşınmaz Özelleştirme Programına Alındı
    • Güzelbahçe'de 28 Dönümlük Arazi Konut İmarına Açıldı
    • Kredi İle Konut Alımı Yüzde 20'nin Üzerine Çıktı
    • Boşanmaların Artması, 1+1 Daire Kiralarını Yükseltiyor
    • Konut Fiyatları Düşüyor Ama Kira Artışı Hız Kesmiyor
    • Tarım Arazilerinde Hobi Bahçesi Dönemi Sona Eriyor
    • Egeşehir'den Balçova'da 1.6 Milyar TL'lik Kat Karşılığı İnşaat İhalesi
    • Rekabet Kurulu'ndan Çimento Sektörüne İnceleme
    • Eski ve Yeni Kiracı Arasında Makas Daralıyor: Artış Hızı Yer Değiştirdi
    • ABD'de Bekleyen Konut Satışlarında Toparlanma
    • THBB: İnşaat Faaliyetlerinde Kalıcı Bir İvme Oluşmadı
    • Kuşadası Soruşturmasında İki Müteahhit ile Bir Şehir Plancısı Tutuklandı
    • Konut Fiyatlarında Reel Kayıp Hızlandı
    • Babacan'dan Bayram Kampanyası: Peşinatsız 24 Ay Taksit