Galatasaray'ın Düşler Vadisi Riva Projesi Satışa Çıktı

Galatasaray'ın Düşler Vadisi Riva Projesi Satışa Çıktı

Galatasaray Spor Kulübü'ne ait Riva'daki arazi üzerinde Yılmaz İnşaat tarafından inşa edilen Düşler Vadisi Riva projesi satışa çıktı.

A+A-

Emlak Konut GYO güvencesiyle ve Yılmaz İnşaat imzası ile  Beykoz-Riva'da hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesi bugün satışa çıktı. Düşler Vadisi Riva projesinin henüz lansmanı yapılmadı. 

"Tüm düşlerin bir vadiye sığar mı?" sloganı ile tanıtılan Düşler Vadisi Riva projesi etaplar halinde inşa edilecek. Dev proje Galatasaray Spor Kulübü'nün Riva'daki arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. 

dusler-vadisi-riva.jpg

İlk etabında yaklaşık 500 adet villanın yer alacağı Düşler Vadisi Riva projesinde villaların alanları 150 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan her villa için özel bahçe alanları tasarlanıyor. 

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi projesindeki konutların tipleri 2+1, 3+1, 4+1, 3,5+1, 4,5+1, 5,5+1 ve 6+2 olarak tasarlandı. İlk etabın 3 yılda tamamlanacağı projenin tamamı 6 yılda teslim edilecek. Projede otopark alanı, ticaret ve sosyal tesis alanı, okul alanı ve cami alanı yer alacak. 

dulser-vadisi-riva-projesi.jpg

Düşler Vadisi Riva projesinin 3202 parselde yer aşan 509 adet konut için yapı ruhsatı 14 Eylül 2018 tarihinde alındı. Proje Ant Yapı tarafından inşa edilen Antriva projesine komşu konumda yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.