Galatasaray Riva Projesinin Adı Belli Oldu: Düşler Vadisi Riva

Galatasaray Riva Projesinin Adı Belli Oldu: Düşler Vadisi Riva

Galatasaray'ın Riva'daki arazisinde Emlak Konut güvencesiyle Yılmaz inşaat tarafından hayata geçirilecek projesinin isminin Düşler Vadisi Riva olacağı açıklandı. Düşler Vadisi Riva projesi ön talep toplamaya başladı.

A+A-

Galatasaray'ın Riva arazisi üzerinde yapılacak projenin ismi belli oldu. emlak Konut GYO tarafından ihalesi yapılan Galatasaray’ın Riva arazisini kazanan Yılmaz İnşaat, proje ismini “Düşler Vadisi” Riva - İstanbul olarak belirledi.

Galatasaray’ın Riva’daki 869 bin 362 metrekare büyüklüğündeki dev arazisinde yükselecek Düşler Vadisi Riva - İstanbul projesinin ilk etabında 500 civarında villa yer alacak. Projede yer alacak her villa için özel bahçe alanları da sunulacak.

Yakın zamanda satışa sunulması planlanan projenin ön talep toplama süreci ise www.duslervadisiriva.com web sitesinde başlatıldı.

GÖLET YER ALACAK

“Düşler Vadisi” Riva - İstanbul projesinde özlenen bir villa projesi hayata geçireceklerini belirten Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz; “Proje içindeki park ve özel orman alanı ile birlikte 1.150 dönüm üzerinde geliştirdiğimiz "Düşler Vadisi” Riva - İstanbul projemizin içinde doğal sular akıyor. Bu doğal su alanlarını projeyle bütünleştiriyor ve arazinin en alt kotunda da bir göl planlıyoruz. Arazideki doğal sular, o gölete akacak" diye konuştu.

2 MİLYAR TL'LİK YATIRIM

Emlak Konut GYO işbirliğiyle Yılmaz İnşaat tarafından 1150 dönüm alan üzerinde geliştirilen projeyle arsa bedeli hariç bölgeye 2 milyar TL’lik dev bir yatırım yapılacak. Bunun 400 milyon TL’si yol ve altyapı çalışmalarına harcanacak.

GELİRİN YÜZDE 80'İ GALATASARAY'IN

Yılmaz İnşaat, Emlak Konut’a bu projeden en az 3 milyar 808 milyon TL kazanacağını taahhüt etmişti. Anlaşma gereği bu paranın yüzdce 80’i Galatasaray’ın, yüzde 20’si Emlak Konut’un olacak. Bu durumda gelirin yüzde 80’ine denk gelen 761.6 milyon TL kulübün olacak. İhalede yeni tabloya göre de Emlak Konut payı 190 milyon 400 bin TL olacak. Hakan Yılmaz, taahhüt edilen gelirin yüzde 5’ini Emlak Konut’a kontratı yapınca ödediklerini söyledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.