FuzulEv,1453 Engelliler Spor Kulübü İsim Sponsorluğu Anlaşmasını Yeniledi!

FuzulEv,1453 Engelliler Spor Kulübü İsim Sponsorluğu Anlaşmasını Yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

A+A-

FuzulEv, Türk sporuna verdiği destekle de adından söz ettiriyor. Son dört yıldır Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi ekiplerinden 1453 Engelliler Spor Kulübü’ne destek veren FuzulEv, mavi beyazlı takım ile 2020-2021 sezonu için isim sponsorluğu anlaşmasını yeniledi.

 Şirketten yapılan açıklamaya göre mavi beyazlı takım bir yıl boyunca Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi’nde ‘’FuzulEv 1453 Engelliler Spor Kulübü’’ adıyla mücadele edecek. Sponsorlukla ilgili görüşlerini dile getiren FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, ‘’ 1453 Engelliler Spor Kulübü ile dördüncü sezonumuza giriyoruz. Engelli sporuna katkı sağlayabildiğimiz için çok mutluyuz. Amacımız takımımızın süper ligde mücadele etmesini sağlamak. Sporcularımızın motivasyonu ve azmiyle bunu başaracaklarına inancımız tam. Her zaman onların yanında olacağız ve hep birlikte yeni başarılara imza atacağız. Yeni sezonda başta sponsoru olduğumuz FuzulEv 1453 Engelliler Spor Kulübü oyuncularına ve ligde mücadele veren tüm takımlarımıza sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum.’’ dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.