For You Suit Projesinde Yüzde 1 Peşinat Kampanyası

For You Suit Projesinde Yüzde 1 Peşinat Kampanyası

Çiğli’de Katal İnşaat ve Murat Gökçekaya Kuyumculuk işbirliğiyle yapımı devam eden “For You Suite” te "Yüzde 1 peşin, 1+1 senin" dönemi başladı. Tamamı 1+1 dairelerden oluşan projeye yoğun bir ilgi olduğunu söyleyen Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlam

A+A-

Çiğli’de yaptıkları projelerle sektörde fark yaratan Katal İnşaat ve Murat Gökçekaya Kuyumculuk, yeni projeleri “For You Suite”ile İzmirlilere yatırım fırsatları sunuyor. Çiğli ilçesinde 65 metrekare ve 75 metrekarelik 325 adet 1+1 bağımsız bölümden oluşan proje, renkli ve görüntülü intercom sistemi, kapalı otopark, Ogs ile araç giriş-çıkışı, 3 tane açık yüzme havuzu, güneşlenme ve dinlenme alanları, elektrikli panjur, merkezi yangın ihbar ve uyarı sistemi, özel tasarım mutfak, ankastre mutfak seti, yerden ısıtma sistemi, banyo ve mutfaklarda 1. sınıf armatürler, ısı ve ses yalıtımlı duvarlar, modern bahçe peyzajı, Fitness Salonu ve 24 saat güvenliğiyle misafirlerine konforlu bir yaşamın kapısını aralıyor.

2 BİN 100 TL PEŞİNATLA YATIRIM FIRSATI

Katip Çelebi Üniversitesi’ne, metro istasyonuna ve hastanelere yakınlığı nedeniyle yoğun ilgi gören projenin yüzde 85'inin satışı tamamlandı. Yatırım değeri çok yüksek olan projeden peşinatı olmayan müşterilerin de faydalanabilmesi için "Yüzde 1 peşin, 1+1 senin" isimli bir kampanya başladı. Bu kampanyadan faydalanmak isteyenler sadece 2 bin 100 TL peşinat ile ev sahibi olabilme şansını yakalayacak.

HIZLA TÜKENİYOR

Projenin 2018 Ocak ayında tamamlanıp teslim edileceğini söyleyen Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, "Projemizde bir sevgi yolu oluşturduk. Burada çeşitli mağazalar ve restoranlar yer alacak, bölgedeki üniversite öğrencilerinin toplanma noktası olacak. Projenin yatırım değeri çok yüksek. Hızla tükenen bu projede kalan yüzde 15'lik bölümde peşinatı olmayan müşterilerimize de yardımcı olmak istedik. Bu nedenle 'Yüzde 1 peşin, 1+1 senin' diyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.