Folkart Vega Fiyat!

Folkart Vega Fiyat!

Folkart Yapı'nın yeni projesi Folkart Vega lansman fiyatlarıyla satışa çıktı. Folkart Vega fiyatları 445 bin liradan başlıyor.

A+A-

Konak Halkapınar'da inşa edilecek  Folkart Vega  projesinin lansmanı Eylül ayının ortasında yapılacak. Karma bir proje olarak inşa edilecek Folkart Vega'da konut ofis ve ticari mağazalar yer alıyor.. 

Folkart Vega projesi fiyat listesi ve ödeme planları düzenlenen lansman toplantısı ile açıklandı. Folkart Vega'da fiyatlar 445 bin TL'den başlıyor

folkart-vega.jpg

37,36 ve 29 katlı 3 bloktan nmeydana gelen projede 293 Konut, 541 adet Rezidans Ofis, 22 adet Zemin Ofis ve 17 adet ticari dükkan bulunacak.

Bitişik 2 bloktan meydana gelen A blok tamamen ofislerden oluşuyor. A Blokta 287 adet 1+1, 151 adet 2+1, 97 adet 3+1 ve 6 adet 5+1 ofis bulunuyor.

B ve C blokta 169 adet 1+1 daire, 23 adet 2+1 daire, 47 adet 3+1 daire, 53 adet 4+1 daire ve 1 adet 5+1 daire yer alacak.

folkart-vega-halkapinar.jpg

Folkart Yapı İzmir’de konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Satışların lansmanla beraber başladığı projede mimari çizimleri TAGO Mimarlık yapıyor.

folkart-vega-izmir.jpg

Folkart Yapı Folkart Line, Folkart Boyalık Çeşme, Folkart Ilıca Çeşme, Folkart Ardıç Çeşme, Folkart İncity, Liva Home, Folkart Hills Çeşme ve Folkart Time projelerinin satışlarına devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.