Folkart Projesinde Yaşamı Riske Edecek En Ufak Sıkıntı Yaşanmadı

Folkart Projesinde Yaşamı Riske Edecek En Ufak Sıkıntı Yaşanmadı

Folkart Yapı, İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından teknik ekiplerin tüm projelerde inceleme yaptığını, statik olarak genel iskelet ve taşıyıcı kolonlarda yaşamı riske edecek en ufak bir sıkıntı yaşanmadığını açıkladı.

A+A-

Folkart Yapı, sosyal medyada bazı Whatsapp gruplarında deprem sonrası Folkart projelerine ait olmayan görüntüler paylaşılarak şirketle ilgili hasız yorumlara yer verildiğini belirterek konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Folkart Yapı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

İzmir’in yaşadığı şiddetli deprem sırasında hiçbir Folkart projesinde statik olarak genel iskelet ve taşıyıcı kolonlarda yaşamı riske edecek en ufak bir sıkıntı yaşanmamıştır. Böylesi bir depremi, en yüksek teknoloji ile inşa edilen, yerin metrelerce altına inilerek derin kazık sisteminin uygulandığı tüm binalarımız, hiç sorun olmadan geçirmiştir. Ayrıca teknik ekiplerimiz her projemizi yerinde inceleyip gerekli tespitleri yapmıştır. Bu şiddetteki bir depremde çok normal olarak görülebilecek sıva çatlağı gibi konular ise basit dekoratif hasarlardan ibarettir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum