Folkart Basmane Çukuru Projesini Oylamaya Sundu

Folkart Basmane Çukuru Projesini Oylamaya Sundu

Folkart'ın Basmane Çukuru'nda hayata geçireceği projeyi İzmirliler belirleyecek. Folkart kararizmirin.com internet sitesi üzerinden oylamaya çıkardı. En çok oy alan proje hayata geçirilecek.

A+A-

Folkart, özel sektörde Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek bu örnek uygulamada, İzmirliler’in en çok beğendiği projeyi seçip, hayata geçirecek. İzmirliler, proje tercihleriyle birlikte, başında FOLKART bulunacak şekilde, projenin ismiyle ilgili önerilerini de yazarak iletebilecekler. İzmirliler kararizmirin.com internet sitesinden oylamaya katılabilecek

1. PROJENİN GÖRSELLERİ İÇİN TIKLAYIN

2. PROJENİN GÖRSELLERİ İÇİN TIKLAYIN

3. PROJENİN GÖRSELLERİ İÇİN TIKLAYIN

KARAR İZMİR'İN!

Folkart'ın 'Karar İzmir'in' sloganıyla başlattığı kampanyada "Biz İzmir sevgisiyle bu muhteşem şehirden ilham alıyoruz. Güzel İzmir’e yakışacak projelere sizlerin desteği ile imza atıyoruz. Şimdi İzmir’in merkezinde başlayacağımız yeni projemizi siz seçin istiyoruz." ifadesine yer verdi.

AMAÇ ORTAK AKIL PLATFORMU OLUŞTURMAK

‘İzmirlilerin ortak aklını’ önemseyen Folkart, İzmir Basmane’de ‘utanç çukuru’ adını alan arazide gerçekleştireceği büyük projeyle ilgili, kentlilerin fikrini alıyor. İzmir’in kalbindeki alan için TMSF’nin açtığı ihaleyi 80 milyon dolar bedelle kazanan Folkart, dünya çapında 6 mimarlık ofisi ile anlaşmıştı.Uzman bir kurulun bu ofisler arasından Tabanlıoğlu, DDG ve Mad Architects’in projelerini seçtiğini belirten Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak; “Üç projeyi inceleyerek, İzmirliler hangi projeyi tercih ettiklerini belirleyecek. Biz de bu tercihi büyük bir heyecanla hayata geçireceğiz. Amacımız ortak akıl platformunda buluşmak, şehrimize büyük bir eser kazandırmaktır.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum