İnşaat Deryası
  • E-DERGİ
  • EMLAK GÜNDEMİ
  • PROJELER
  • KENTSEL DÖNÜŞÜM
  • TOKİ
  • ULAŞIM
  • TİCARİ PROJELER
  • ARSA-ARAZİ
  • İMAR
  • Kategoriler
    • Arsa-Arazi
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • İhale
    • İmar
    • İnşaat Malzemeleri
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Ticari Projeler
    • TOKİ
    • Turizm
    • Ulaşım
    • Vergi-Kredi
  • Foto Galeri
    • Dekorasyon
    • Dünya
    • Emlak Gündemi
    • Magazin
    • Projeler
  • Web TV
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Teknoloji
  • Diğer
    • Yazarlar
    • Manşetler
    • Günün Haberleri
    • Gazete Manşetleri
    • Hava Durumu
    • Namaz Vakitleri
    • Sitene Ekle
    • İletişim
Kamu Müteahhitlerine Müjde! Yeni Fiyat Farkı Kararnamesi ve Tasfiye Hakkı GeliyorKamu Müteahhitlerine Müjde! Yeni Fiyat Farkı Kararnamesi ve Tasfiye Hakkı Geliyorİnşaat maliyetlerindeki aşırı fiyat artışları nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayan kamu müteahhitlerinin beklediği müjde geldi. Hazine ve maliye bakanı Nureddin Nebati fiyat farkı ve tasfiye hakkı için çalışma başlattıklarını söyledi.
Döviz Kurundaki Hareketlilik İnşaat Sektörünü Etkilemeye Devam EdiyorDöviz Kurundaki Hareketlilik İnşaat Sektörünü Etkilemeye Devam EdiyorDöviz kurunda yaşanan hareketlilik inşaat sektörünü etkilemeye devam ettiriyor. Tacer Grup Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ümit, son dönemlerde dövize endeksli inşaat malzemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Müteahhitler İş Bitimine Kadar Ek Fiyat Farkı Ve Tasfiye Hakkı Tanınmasını İstiyorMüteahhitler İş Bitimine Kadar Ek Fiyat Farkı Ve Tasfiye Hakkı Tanınmasını İstiyorMKON Genel Başkan Yardımcısı ve MİMDER Başkanı Mehmet Bülbüloğlu, fiyat farkı kararnamenin bu haliyle sektörü zor duruna soktuğunu ifade ederken, Malatyalı müteahhitler ise iş bitimine kadar ek fiyat farkı ve tasfiye hakkı tanınması isteklerini yineledi.
Fiyat Farkı Kararnamesi Bu Haliyle Müteahhitleri BatırırFiyat Farkı Kararnamesi Bu Haliyle Müteahhitleri BatırırDöviz kuruna bağlı olarak artan fiyatlar hükümet tarafından çıkarılan fiyat farkı kararnamesi ile birlikte dengelenmeye çalışıldı. Ancak müteahhitler yayınlanan fiyat farkı kararnamesini yetersiz buldu.
Fiyat Farkı Kararnamesinde Müteahhitlere 2 Seçenek SunulacakFiyat Farkı Kararnamesinde Müteahhitlere 2 Seçenek SunulacakAk Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş kamu müteahhitlerine sağlanacak fiyat farkı kararnamesi için açıklamada bulundu. Toplumun her kesimini desteklediklerini, müteahhitleri de destekleyeceklerini belirten Elitaş iki seçenek sunacaklarını söyledi.
Fiyat Farkı Kararnamesi İçin Kanun Teklifi Hazırlanmaya BaşlandıFiyat Farkı Kararnamesi İçin Kanun Teklifi Hazırlanmaya BaşlandıKurdaki yükseliş sebebiyle üstlendikleri işleri yerine getirmekte zorluk çeken kamu müteahhitlerini rahatlatacak fiyat farkı kararnamesi için kanun teklifi hazırlanmaya başlandı.
Müteahhitlere Müjde! Fiyat Farkı Kararnamesi İçin Çalışmalar BaşladıMüteahhitlere Müjde! Fiyat Farkı Kararnamesi İçin Çalışmalar BaşladıDövize bağlı olarak inşaat maliyetlerinin artması kamu müteahhitlerini zarara uğrattı. Müteahhitler zararlarının karşılanması için fiyat farkı kararnamesinin çıkarılması için hükümete çağrıda bulundu. Hükümet kanadından beklenen müjde geldi.
  • İkinci El Konut Fiyatları İspanya'da Bir Yılda Yüzde 16,2 Arttıİkinci El Konut Fiyatları İspanya'da Bir Yılda Yüzde 16,2 Arttı
  • Konut Satışları Güçlü Seyrini Korudu Yabancıya Satış GerilediKonut Satışları Güçlü Seyrini Korudu Yabancıya Satış Geriledi
  • ABD'de İnşaat Harcamaları GerilediABD'de İnşaat Harcamaları Geriledi
  • Tercih Döneminde Barınma Telaşı BaşladıTercih Döneminde Barınma Telaşı Başladı
  • Aileden Miras Kalan Ev Nasıl Satılır?Aileden Miras Kalan Ev Nasıl Satılır?
  • İstanbul'da 15 Bin Kiralık Sosyal Konut Eylülde Kiraya Verilecekİstanbul'da 15 Bin Kiralık Sosyal Konut Eylülde Kiraya Verilecek
  • Miras Kalan Ev ve Tarım Arazilerinde Yeni Dönem BaşlıyorMiras Kalan Ev ve Tarım Arazilerinde Yeni Dönem Başlıyor
  • Avrupa'da Konut Yatırımında Yeni Cazip Ülke: FransaAvrupa'da Konut Yatırımında Yeni Cazip Ülke: Fransa
  • Dikili’de 9 Arsa 44,6 Milyon TL'ye Satışa ÇıkarıldıDikili’de 9 Arsa 44,6 Milyon TL'ye Satışa Çıkarıldı
  • Üniversite Şehirlerinde Kira Artışı Enflasyonun GerisindeÜniversite Şehirlerinde Kira Artışı Enflasyonun Gerisinde
ÇOK OKUNANLAR
  • Çin'de 10 Katlı Bina Sadece 30 Saatte İnşa Edildi!Çin'de 10 Katlı Bina Sadece 30 Saatte İnşa Edildi!
  • Bungalov ve Hobi Bahçeleri İçin Yeni Düzenleme!Bungalov ve Hobi Bahçeleri İçin Yeni Düzenleme!
  • Dağ Holding'ten Didim'e 300 Villalık Yeni Proje!Dağ Holding'ten Didim'e 300 Villalık Yeni Proje!
  • İki Kamyon Hafriyat Bir Asgari Ücret!İki Kamyon Hafriyat Bir Asgari Ücret!
  • Fenerbahçe'den Milas'a 1907 Konutluk Proje!Fenerbahçe'den Milas'a 1907 Konutluk Proje!
İnşaat Deryası
  • Ana Sayfa
  • Künye
  • İletişim
  • RSS
Tüm Hakları Saklıdır © 2016

İnşaat Deryası

 |  Haber Scripti

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Çin'de 10 Katlı Bina Sadece 30 Saatte İnşa Edildi!
    • Bungalov ve Hobi Bahçeleri İçin Yeni Düzenleme!
    • Dağ Holding'ten Didim'e 300 Villalık Yeni Proje!
    • İki Kamyon Hafriyat Bir Asgari Ücret!
    • Fenerbahçe'den Milas'a 1907 Konutluk Proje!
    • Şikayetvar’da Konut-İnşaat Firmaları Şikayetleri Yüzde 127 Arttı
    • UMİDER Yönetimi: Ekonomik Koşullar Urla’da Konut Piyasasını Yeniden Şekillendiriyor
    • Konut Satışları Güçlü Seyrini Korudu Yabancıya Satış Geriledi
    • ABD'de İnşaat Harcamaları Geriledi
    • İkinci El Konut Fiyatları İspanya'da Bir Yılda Yüzde 16,2 Arttı
    • İlk İnşaat, Vyenikonak Projesiyle 1 Milyon Metrekarelik İnşaat Eşiğini Aşacak
    • Ağustos 2026 Kira Artış Oranı Belli Oldu
    • Yalnızca Havuz İnşa Etmiyoruz; Güvenli, Sürdürülebilir Yaşam Alanları Tasarlıyoruz
    • TOKİ, İzmir'de Yeni Ticari Proje İçin İhaleye Çıkıyor
    • İstanbul'da 15 Bin Kiralık Sosyal Konut Eylülde Kiraya Verilecek