First Class İzmir Emlak Fuarı'nda

First Class İzmir Emlak Fuarı'nda

Fuar İzmir'de düzenlenen İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na katılan First Class Trust Union Gayrimenkul, profesyonel satış danışmanlarıyla birlikte sektördeki hizmetlerini ve portfeyindeki proıjeleri tanıttı.

A+A-

Fuarların sektörün gelişimi açısından önemli bir platform olduğunu belirten First Class Trust Union Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, fuardaki stantlarında, portföylerindeki firmaların projeleri hakkında da ziyaretçileri bilgilendirdiklerini söyledi.

Şirket olarak gayrimenkul sektöründe 360 derece kapsamlı bir hizmet verdiklerini dile getiren Okay, arsa ve arazi temininden, bölge, müşteri analizine, konsept ve proje geliştirmeden, proje pazarlama, satışı ve bina yönetimine kadar uzanan alanlarda çözüm ortaklığı sunduklarını kaydetti.

Gayrimenkul sektörünün uzmanlık gerektirdiğini anlatan Gülçin Okay, First Class bünyesindeki personelin mesleki gelişimine de büyük önem verdiklerini vurguladı; düzenli kurum içi eğitimler gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Okay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim için önemli olan kaliteli hizmet sunabilmek. Gayrimenkul sektöründe 360 derece kapsamlı bir hizmet veriyoruz. Yıllardır uzmanlaştığımız sektörde müşterilerimize kurumsal çözüm ortaklığı sunuyoruz. Gayrimenkul sektörü sürekli gelişiyor ve insanların farklı ihtiyaçlarına yönelik hizmetler üretmek gerekiyor. Biz de buradan hareketle, her biri ayrı uzmanlık gerektiren bina yönetimi, yurtdışı satış departmanı ve ticari gayrimenkul kiralama ve satış hizmetlerini de bünyemize ekledik”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.