First Class Bina Yönetimiyle Projelerin Marka Değerini Artırıyor

First Class Bina Yönetimiyle Projelerin Marka Değerini Artırıyor

First Class Gayrimenkul, arsa temininden, bölge - müşteri analizine, konsept ve proje oluşturmadan satışına, ikinci el satış ve kiralamadan bina yönetimine, gayrimenkul sektörünün her alanında hizmet veriyor. 360 derece hizmet sistemi sunan First Class Ga

A+A-

İyi projenin sadece bittiğinde değil, zaman içinde de değer kazanmaya devam etmesi gerektiği anlayışıyla çalıştıklarını belirten First Class Bina Yönetimi Direktörü Tuncay Özaydın, profesyonel bina yönetiminin projelerin marka değerini artırdığını söyledi.

Özaydın, sözlerine şöyle devam etti: “Şu anda Boliva Bornova, Çiçek Plaza, Gümüş Plaza Metro, Mavi Plaza, B Life, Marka 333 ve Sedeftepe Vadi Evleri olmak üzere; toplamda 740 bağımsız bölüm ile 68 bin 746 m2 alanın bina yönetimini yapıyoruz. Projelerde hukuk danışmanlığı, muhasebe, lojistik, temizlik, güvenlik, teknik ve resepsiyon dahil pekçok profesyonel hizmet veriyoruz. Yönetimini yaptığımız rezidans, plaza ve sitelerin teslimi sonrasında doğalgaz, elektrik ve su aboneliklerini sağlıyoruz. Online bina yönetim programı ve bankalar aracılığıyla aidatları topluyor, muhasebeleştiriyor ve tüm faaliyetlerimizi raporluyoruz. Kapalı - açık havuz ve fitness center, sauna gibi tesislerin de bakım onarımını üstleniyoruz. Müteahhitlerle, kat malikleri arasında sıkıntıların iletilmesi ve çözülmesi için köprü görevi görüyoruz”

Bina Yönetimi Uzmanlık İster

Bina yönetiminin uzmanlık ve kadro gerektirdiğini dile getiren Tuncay Özaydın, “Herkes uzmanı olduğu işi yapmalı. Müteahhitlerin bu yöndeki taleplerinden ötürü bu hizmeti de uzman kadroyla sunmaya başladık. Binaların ilk kurulduğu yıl mutlaka eksiklikler olur, önemli olan eksiklikleri minimum seviyede tutup ev sahiplerine hissettirmeden çözümleyebilmektir. Bildiğiniz gibi İzmir'de sayısı günden güne artan konsept projeler var. Binaların 2'nci el satış ve kiralama bedellerinin korunması, değerinin sürekli artış göstermesinin ancak profesyonel bir bina yönetimiyle mümkün olduğunu görmekteyiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.