Farklı Sektörlerden Gayrimenkule Yatırım Yapanlar Ne Beklediler, Ne Buldular?

Farklı Sektörlerden Gayrimenkule Yatırım Yapanlar Ne Beklediler, Ne Buldular?

GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nin 16’ncısını, 17 nisan 2018 tarihinde gerçekleşecek. Zirvede farklı sektörlerden gayrimenkul sektörüne yatırım yapanlar başta olmak üzere birçok konu mercek altına alınacak.

A+A-

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) tarafından, 2000 yılından bu yana düzenlenen ‘Gayrimenkul Zirvesi’, bu yıl 17 Nisan’da Uniq İstanbul’da gerçekleştirilecek. ‘Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA’sı Mercek Altında’ teması ile düzenlenecek zirvede bir araya gelecek sektör temsilcileri, kanaat önderleri ve her biri alanında uzman isimler, sektöre ilişkin yeni gelişme ve beklentileri masaya yatıracak.

‘Gayrimenkul Zirvesi’nin, sektörün gündemini belirleyip yeni öneri ve çözümler getirdiği için büyük bir merakla beklendiğini belirten GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin,“Hem sektörümüz hem de ülkemiz için önemli faydalar sağlayacağına inandığımız ‘Gayrimenkul Zirvesi, yeni çözüm önerileri ve yol haritaları ile yine gündemi belirleyecek. Türkiye ekonomisi için stratejik öneme sahip gayrimenkul sektörünün bugünkü durumunun detaylıca ele alınacağı ve çok konuşulan gelişmelerin tartışılacağı zirvede; katılımcıların heyecan duyacağı, geniş perspektifli bir program sunacağız” diye konuştu.

Zirvede, GYODER Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından ‘Gayrimenkulde Versiyon 4.0’ konusu mercek altına alınacak. ‘Gayrimenkul sektörü ile DNA uyuştu mu?’ başlıklı panelde ise, ‘Farklı Sektörlerden gayrimenkule yatırım yapanlar ne beklediler, ne buldular?’, ‘Devam mı, tamam mı?’ sorularına, iş dünyası ve sektörün önde gelen temsilcileri tarafından yanıt aranacak.

Zirvenin öğleden sonraki bölümünde yapılacak ‘Gayrimenkulde tercihlerin DNA’sı değişiyor mu?’ başlıklı panelde, alanında uzman isimler, ‘Z kuşağına hazırlık’ ve ‘Yeni neslin ihtiyaçları neleri değiştirecek?’ başlıklı konuları değerlendirecek.

Gayrimenkul sektörünün her açıdan irdeleneceği ‘Gayrimenkulün Ekonomisi ve Finansmanı’ ile ‘Çağı Nasıl Yakalarız?’ gibi çarpıcı konuların konuşulacağı paneller ise katılımcıların ilgisini çekecek renkli isimlerin katılımıyla gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.