Faizsiz Ev Sistemi Devlet Güvencesi Altına Alınacak

Faizsiz Ev Sistemi Devlet Güvencesi Altına Alınacak

Fuzulev yönetim kurulu başkan Zeki Akbal, faizsiz, peşinatsız, kefilsiz konut sisteminin devlet güvencesi altına alınacağını ve bu sisteme güvenin artacağını söyledi.

A+A-

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Akbal, 27 yıl önce FuzulEv’in Konya’da doğduğunu anlatarak, “1990’lı yıllarda faiz oranları çok yüksek, insanların sosyo ekonomik durumu ise maalesef zayıf idi. Biz bunun akabinde yaptığımız çalışma sonucunda FuzulEv’i, FPK sistemini hayata geçirdik. Aslında annelerimizin altın günü modelini insanların ev ve araba hayallerine kavuşacağı, faizsiz, kredisiz, peşinatsız bir modele dönüştürdük. Ana noktası güven olan, Konya’da doğan bu sistem ile Türkiye’nin her yerine yayıldık. Şu an 60 şubeye ulaştık. Öte yandan FuzulEv’in temsil ettiği tasarrufa dayalı faizsiz konut edindirme sistemi devlet tarafından da güvenceye alınacak ve katılımcıların güvenini pekiştirecektir.” ifadelerini kullandı. 

60 BİN KİŞİYİ EV VE ARABA SAHİBİ YAPTIK

FuzulEv Genel Müdür Yardımcısı Aydın Özkan da açılış konuşmasında, bugüne kadar 60 binin üzerinde aileyi ev ve araba sahibi yaptıklarını söyledi. Aydın Özkan açıklamalarını şöyle sürdürdü:  "250 binin üzerinde insanın hayatına dokunduk. Dokunmaya da büyük bir heyecanla devam ediyoruz. 2019’un dördüncü çekilişini Konya’da gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra çekilişlerimizi Anadolu’nun farklı farklı şehirlerinde gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz." 

FuzulEv’in bir sonraki çekilişi 12 Haziran’da gerçekleşecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.