Evora İzmir Fiyatları!

Evora İzmir Fiyatları!

Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Evora İzmir projesi ön talep topluyor. 1049 rezidans, 121 odalı otelden oluşan projede fiyatlar 475 bin liradan başlıyor.

A+A-

Emlak Konut güvencesiyle Alsancak'taki Tariş arazisi üzerinde inşa edilecek proje 1.8 milyarlık yatırım değeriyle hayat bulacak. 

Emlak Konut GYO’nun ‘arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı’ ihalesinden alınan arazide yükselecek olan Evora İzmir’de ön talep dönemi devam ediyor. Yaklaşık 1000 ön talep alan projede metrekare satış fiyatları 8 bin 150 liradan, satış fiyatları ise 475 bin liradan başlıyor. Satışların bu hafta sonu başlaması planlanıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde gerçekleşen büyük konut kampanyasına Evora İzmir’in de dahil oldu. Projede yüzde 10 indirime ek olarak yüzde 10 peşinat ile 120 aya kadar 0.98 vade farkı ile satış yapılacak.

HASILAT ARTTI

Emlak Konut GYO’nun 2017’nin haziran ayında yapılan ihalesini 1 milyar 672 milyon lira teklif ile kazanan Teknik Yapı, ağustos ayında Halk GYO ile ortak olmuştu. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım yeni hasılat oranını 1.8 milyar lira olarak açıklarken, bu sayede Emlak Konut GYO payının da arttığını söyledi. İzmir Alsancak’ta Liman Arkası olarak bilinen arsa, Tariş Kooperatif Birlikleri’ne aitti. Emlak Konut GYO Tariş ile arsanın ihale edilmesi için 1 Aralık 2016’da protokol imzalamıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.