Epig Mmimarlık'ın 2 Projesine Ödül!

Epig Mmimarlık'ın 2 Projesine Ödül!

Epig Mimarlık tarafından tasarlanan Mahall Bomonti İzmir ve Mesa Urla Kekliktepe projeleri Sign of the City Awards'ta ödüle layık görüldü. Mahall Bomonti İzmir En İyi Karma Projeler dalında, Mesa Urla Kekliktepe en iyi konut projesi dalında ödül aldı.

A+A-

Ödül alan projelerle ilgili bilgi veren Epig Mimarlık'ın kurucusu Semiha Güneş "İki projemiz birincilik ödülleri ile taçlandırıldı. Bunlardan ilki, Türkerler Holding için.  İzmir'in hem ticari hem de sosyal faaliyetlerinin kalbinde yer alan Alsancak'ta yaptığımız, “Mahall Bomonti İzmir” projesi “En İyi Karma Projeler” dalında ödül aldı. İkincisi de Mesa Mesken için. İzmir'in yaşaması en keyifli ilçelerinden birisi olan Urla'da yaptığımız “Mesa Urla Kekliktepe” projesi “En İyi Konut Projesi” dalında birincilik ödüllerine layık görüldü " dedi.

mesa-mesken.jpg

Mesa Mesken: Yüksek Çevreci, Mahall Bomonti: Çok katmanlı ve estetik

"Yaşadığımız şehirde yaptığımız bu projelere verilen ödüller benim için gerçekten çok büyük anlam ifade ediyor" diyen Semiha Güneş sözlerine şu şekilde devam etti: "Mesa Urla Kekliktepe projesinin doğal dokuya uyumlu betonlaşmadan uzak, kullanım verimliliği yüksek çevreci bir proje olduğunu söyleyebilirim. Mahall Bomonti İzmir'inse, alanda bulunan korunacak eski eserler ve tescilli yeşil dokunun, yeni yapılacak projeye başarılı biçimde entegre edildiği, çok katmanlı mimari tasarım ve estetik yaklaşımlarla oluşan bir proje olduğunu belirtmek isterim. Yakın zamanda tamamlanan ve kullanıcıların hizmetine açılacak projeyi yerinde ziyaret ettiğimizde, karma kullanıma sahip, içinde çok ciddi tarihi öğeler ve yeşil barındıran böylesine kapsamlı projenin, hakkıyla tasarlandığını ve hayata geçirildiğini rahatlıkla söyleyebilirim."

mahal-bomonti.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.