Emlakçı Azalıyor, Gayrimenkul Danışmanı Artıyor

Emlakçı Azalıyor, Gayrimenkul Danışmanı Artıyor

Minimum kişiyle çalışan emlakçılar geride kalmaya başlarken onların yerini şimdilerde yüzlerce gayrimenkul danışman sayısına ulaşan profesyonel ofisler alıyor.

A+A-

Alım-satım ve kiralama işlemlerinde kritik öneme sahip gayrimenkul danışmanları, sektörde daha profesyonel adımlar atarak maksimum müşteri memnuniyeti doğrultusunda ilerlemeye devam ediyor. 2019 yılında daha da büyümesi hedeflenen emlak sektöründe fark yaratmak isteyen gayrimenkul danışmanları sektörün getirdiği dinamikler gereği kendilerini alanlarında daha da geliştiriyor. Buna bağlı olarak da bir ya da iki kişiyle çalışan küçük emlakçıların yerini sayıları yüzleri geçen çalışanların olduğu emlak ofisleri alıyor.

RE/MAX da bu anlamda Türkiye genelindeki ofislerinde yüzlerce kişiye ulaşan ilk gayrimenkul firması oldu. Emlak danışmanlığını müşteriye sadece ev göstermekten fazlası olduğunu bilerek, gayrimenkul sektöründe kalifiye ve profesyonel danışmanlarla çalışmayı ilke edinen RE/MAX, NEO ve Eksen ofislerinin ardından Cadde ofisinde de 100 gayrimenkul danışmanına ulaştı. Gayrimenkul danışman sayısı baz alındığında bu rakamlar Türkiye’deki emlak ofisleri arasında bir ilk olma özelliği taşıyor.

Tüm kiralama ve tapu işlemlerinde, sürecin en başından imza atılmasına kadar tüm adımlarda profesyonel yardımda bulunan gayrimenkul danışmanları, RE/MAX bünyesinde online ve offline eğitim süreçlerinden geçiyor. Doğru fiyatlama, müşterinin ihtiyaçlarını mükemmelce analiz etme ve nokta atışı yaparak en etkili sonucu alma anlamında danışmanlar eğitimlerini alanında tanınmış, profesyonel isimlerden alıyor. Çalışanlarına sağladığı profesyonel eğitimler, üstün donanım, müşteri odaklı çalışan şirket kültürü ve bunlara ek olarak değişmeyen danışmanlık hizmet fiyatları RE/MAX’in müşteriler tarafından tercih edilmesindeki ve önerilmesindeki en önemli nedenlerden.

Dünyayı değiştiren 50 şirket arasında gayrimenkul sektöründe ilk marka olan RE/MAX, aynı zamanda gayrimenkul eğitim akademisi olan ilk marka olma özelliğini de taşıyor. 100 gayrimenkul danışmanı sayısına ulaşan ofisleriyle, Türkiye’de gayrimenkul sektöründe bir fark daha yaratan RE/MAX’in 2019 yılı içerisinde, çalışan bazında daha da artması bekleniyor. RE/MAX Türkiye’nin, 2019 yıl sonu için hedeflerinden biri 4 bin gayrimenkul danışmanına ulaşmak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.