Emlak Sektörünün Öncüleri Buluşuyor!

Emlak Sektörünün Öncüleri Buluşuyor!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) 26 Aralık 2019 tarihinde “Sektörün Öncüleri Buluşuyor” sloganı ile 4. Büyük buluşmasına hazırlanıyor.

A+A-

Kozyatağı Hilton’da gerçekleştirilecek olan ve 14 il teşkilatının yanı sıra Türkiye’nin birçok ilinden 400’e yakın gayrimenkul profesyonelin katılımıyla gerçekleşecek olan buluşmada birçok konukta yer alacak.

Başta Kıbrıs Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy olmak üzere Akol Ticaret İl Müdürü İsmail Menteşe, birçok ilin esnaf odası ve ticaret odası komite başkanları, gayrimenkul markalarının temsilcileri, sektördeki derneklerin başkanları, emlak portalları ve teknoloji firmaları da yer alacak.

Kıbrıs’tan Akol Grubun ana sponsor, Endeksa ve www.tapu.com’un da sponsor olarak yer alacağı etkinlikte, 2019 yılı faaliyetlerinin yanı sıra, yeni yıl vizyon projeleri de katılımcılar ile paylaşılacak.

TÜGEM Yeni Projeleri İle Hazır

TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede “TÜGEM, Emlak Danışmanlığı mesleğine değer katan, gelişim ve eğitim odaklı vizyoner girişimcilerin bir araya geldiği sivil toplum kuruluşu. 26 Aralık akşamı emlak sektörünün vizyoner girişimcileri ile 4. Büyük Buluşma’da bir araya geleceğiz. 2020 yılı hedefleri, büyüme stratejileri, akademi ve Gindeks projesinin tanıtılacağı gecede yeni 9 il teşkilat başkanlarına da mazbataları takdim edilecek. Ayrıca AKOL Grup ile çok özel bir işbilirliği protokolüne de imza atacağız” dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.