Emlak Konut Yeni Fikirpete Konut Projesi İçin Ön Talep Topluyor

Emlak Konut Yeni Fikirpete Konut Projesi İçin Ön Talep Topluyor

Emlak Konut İstanbul'da kentsel dönüşüm kapsamında Fikirtepe'de hayata geçirdiği projesi için ön talep dönemini resmen başlattı.

A+A-

Kentsel dönüşümün başladığı ilk bölgeler arasında yer alan, süreçte yaşanan sorunlar nedeni ile büyük bir kördüğüme dönüşen ve büyük mağduriyetlerin oluşmasına neden olan Fikirtepe kentsel dönüşüm sorununu Bakanlık çözmüştü. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı sahaya inmiş, yaşanan sorunları çözmek adına Emlak Konut GYO devreye alınmıştı. 

Süreçte yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi için yapılan çalışmalar meyvelerini vermeye başlarken Emlak Konut GYO İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm projelerinden birine imza atmaya hazırlanıyor. Proje kapsamında etaplar halinde toplamda 11 bin konutun inşa edileceği yeni bir Fikirtepe hayata geçiriliyor. Projede konutların yanı sıra sosyal donatılar, okul, cami, parklar ve yürüyüş alanları da bulunuyor. 

EMLAK KONUT YENİ FİKİRTEPE KONUT PROJESİ EV FİYATLARI NE KADAR?

Konut fiyatları konusunda henüz Emlak Konut GYO tarafından yeni bir açıklama yapılmazken ön talep toplama döneminin başladığı ilan edildi. İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri arasında yer alan Emlak Konut Yeni Fikirtepe konut projesi kapsamında konutların yanı sıra 256 adet ticari ünite de inşa edilecek. 

Toplam 18 etaptan oluşacak dev projede 2. etap kapsamında 457 konut üretilirken 1. etabın bölgede yaşayan ve evini kentsel dönüşüme veren hak sahiplerine ayrılacağı belirtiliyor. Kentsel dönüşüm projesinin tamamlanması ile bölgede uzun süredir devam eden büyük bir sorunun da çözümü sağlanmış olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.