Emlak Konut TOKİ'nin Kartal'daki 14 Arsasını 475 Milyon TL'ye Satın Aldı

Emlak Konut TOKİ'nin Kartal'daki 14 Arsasını 475 Milyon TL'ye Satın Aldı

Emlak Konut GYO, İstanbul'un Kartal ilçesinde bulunan TOKİ'ye ait 14 adet arsayı 475 milyon TL ödeyerek satın aldı. Satışı yapılan arsalar Esentepe, Soğanlık ve Çavuşoğlu mahallesinde bulunuyor.

A+A-

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda arsa satın alınması hakkında açıklama yaptı. 

475 milyon liralık satış

Şirket, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) mülkiyetinde bulunan 14 adet gayrimenkulü 475 milyon 75 bin TL'ye satın aldı. 

Protokol imzalandı

İstanbul'un Kartal ilçesi Esentepe, Çavuşoğlu ve Soğanlık mahallelerindeki arsaların toplam büyüklüğü ise 142 bin 835,16 metrekare. Satın alınmasına ilişkin olarak  TOKİ  ve Emlak Konut GYO arsasında protokol imzalandı. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mülkiyetindeki; İstanbul İli Kartal İlçesi Esentepe, Çavuşoğlu ve Soğanlık Mahallelerinde bulunan toplam 142.835,16-m² yüzölçümlü 14 adet taşınmazın toplam 457.075.000,00 TL (KDV Muaf) bedel üzerinden Şirketimizce satın alınmasına ilişkin olarak, Şirketimiz ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında protokol imzalanmıştır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.