Emlak Konut İnternetten e-İhale Yöntemiyle Satışlara Başladı!

Emlak Konut İnternetten e-İhale Yöntemiyle Satışlara Başladı!

Emlak Konut GYO internet üzerinden e-ihale yöntemi ile konut satışı, işyeri ve arsa satışına başladı.

A+A-

Konut fiyatları her geçen gün biraz daha yükselmeye devam ederken Türkiye'nin en büyük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketleri arasında yer alan Emlak Konut GYO ev sahibi olmak, arsa, işyeri yatırımı yapmak isteyen kişilere yönelik olarak yeni kampanyasını duyurdu. Yapılan yeni düzenleme sonrasında artık Emlak Konut çatısı altında üretilen konut projeleri ve işyeri, dükkanlar ile Emlak Konut GYO tarafından satışa sunulan arsalar kurumun resmi sitesi üzerinden de satılabilecek. 

Emlak Konut e-İhale internet sitesi üzerinden satışa sunulan taşınmazlar için istekliler ilk olarak sisteme kayıt olacaklar. İnternet sitesinin üst sağ bölümünde yer alan kayıt ol butonuna tıklayan kişiler, kendilerinden istenilen bilgileri girdikten sonra sisteme kayıt olarak, ilgilendikleri taşınmazlar için teklif verme hakkı elde edecekler. Açık artırma usulü ile yapılacak olan ihalelerde en yüksek teklif sahibi taşınmazı almaya hak kazanacak. 

SATILIK KONUT, İŞYERİ, ARSA İHALESİ EMLAK KONUT GYO FARKI İLE İNTERNETTE! 

Emlak Konut GYO markasının güvenli çatısı altında internet üzerinden işyeri, arsa ve konut yatırımı yapmak isteyen kişilere yönelik olarak başlatılan kampanya kapsamında pek çok ilan sitede satışa çıktı. Emlak Konut'un üretmiş olduğu projelerde yer alan konutlar için satılık daire ilanları yayımlanırken her ilanın yanında yer alan detay butonuna basılarak gerekli bilgiler alınabiliyor. 

emlak konut ihale ilanları

Detaylı incele butonuna basarak gereken bilgileri alan kişiler daha sonra uygun görmeleri halinde taşınmaz için teklif ver butonuna basarak istenilen teminatı yatırmaları durumunda taşınmaz için teklif verme hakkı elde ediyorlar. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.