Emlak Konut Halkalı’ya 7 Bin Konutluk Yeni Proje Yapacak

Emlak Konut Halkalı’ya 7 Bin Konutluk Yeni Proje Yapacak

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Halkalı’da 7 bin konutluk yeni bir proje yapacak. Projede 1 milyon metrekare alan üzerinde yükselecek…

A+A-

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı’da yeni bir proje için çalışmalara başladı. 1 milyon metrekare alan üzerinde yükselecek olan Emlak Konut Halkalı projesi 7 bin konuttan oluşacak.

Mahalle konseptinde tasarlanacak olan projenin ada sır gibi saklanıyor.  6 mahalleden oluşacak olan Emlak Konut Halkalı projesi etap etap ihale edilecek.

Bu ay içerisinde ihaleye çıkması planlanan Emlak Konut Halkalı projesinde kamuya açık alanlar da yer alacak.

Küçükçekmece Gölü sahiline, yapımı devam eden İstanbul Banliyö hattına ve Halkalı metrosuna yakın konumda yer alan Emlak Konut Halkalı gizli mahalle projesinde günlük hayatta ihtiyaç duyulabilecek her şey yer alıyor. Proje kapsamında cami, okul, sağlık, spor, resmi kurumlar, festival alanları gibi birçok imkan bulunuyor.

Emlak Konut, 2 ayda aralarında Galatasaray'ın Riva ile Tariş Kooperatifler Birliği'nin İzmir Alsancak'taki arsasının da olduğu 6 dev projenin ihalesini gerçekleştirdi. Şirket, İstanbul Riva, Zeytinburnu, Tuzla, Şile ve 2 etaptan oluşan İzmir Alsancak'taki 1 milyon 327 bin 352 metrekare büyüklükteki 6 proje için yapılan ihaleler neticesinde yaklaşık 9 milyar TL'nin üzerinde satış geliri bekliyor. Emlak Konut GYO, bu 6 ihaleden minimum 3.3 milyar TL şirket payı alacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum