Emlak Bankası'nın Şube Sayısı 20'ye Çıktı

Emlak Bankası'nın Şube Sayısı 20'ye Çıktı

Emlak Katılım Bankası İstanbul'da 3 yeni şube açtı. Yeni açılan Bağcılar, Laleli ve Sultanbeyli projeleri ile şubeleri Emlak Bankası İstanbul'da 8, Türkiye genelinde 20 şubeye ulaştı. Banka yıl sonuna kadar 40 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

A+A-

Emlak Katılım tarafından yapılan açıklamaya göre, Mart 2019 tarihinde hizmet vermeye başlayan firma, şube ağını genişletmeyi sürdürüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, dijital bankacılık araçlarıyla Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine hizmet sunan Emlak Katılım, açılışını yaptığı yeni şubeleriyle hizmet ağını genişletmeye de devam ediyor.

Yıl sonuna kadar 40 şube hedefleniyor

Yapılan açıklamada görüşleri yer alan  Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, aynı zaman diliminde üç yeni şubeyi hizmete sunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyleyerek, "Yurdumuzun dört bir yanında şubelerimizle müşterilerimize fiziksel olarak da ulaşmak için tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İstanbul’da hayata geçirdiğimiz üç yeni şube ile bu amaç için önemli bir adım daha atmış olduk. Hizmet portföyümüz genişliyor. Hizmet ağımız büyüyor. Bugün aktif olarak faaliyete başlayan Laleli, Sultanbeyli ve Bağcılar noktalarımızla İstanbul’da sekizinci, Türkiye’de ise 20'nci şubeye ulaştık." şeklinde konuştu.

Emlak Katılım, Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Ankara, Ankara (Ostim), Bursa, İzmir, İzmit, Gaziantep, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Konya ve Konya Büsan şubeleriyle hizmet veriyor, 2020 yılı sonunda ise 40 şubeye ulaşmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.