Elite Concept’te 2 Yıl Aidat Yok

Elite Concept’te 2 Yıl Aidat Yok

Elite Concept’te teslime özel başlattığı yeni kampanyasıyla aidatı sıfırlayan Şua İnşaat, yüzde 10 indirim, 48 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planı uyguluyor.

A+A-

İnşaat sektöründe 26 yıldır projeler üreten Şua İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirilen Elite Concept’te tüm bloklar teslim edildi. Yaşamın başladığı Elite Concept’te yeni bir kampanya başlatan Şua İnşaat, yüzde 10 indirim ve 48 ay sıfır faiz fırsatına ek olarak proje sakinlerinin aidatlarını 2 yıl boyunca şirket bünyesinde karşılıyor. Kişiye özel ödeme planının da uygulandığı Elite Concept, yeni kampanyası ile oturum ve yatırım amacıyla konut sahibi olmak isteyenlere büyük avantajlar sunuyor. 

Fikirtepe’nin tapusu hazır hemen teslim sayılı markalı projelerinden biri olarak dikkat çeken Elite Concept, 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. İleri inşaat teknolojisi ile yüksek kalitede inşa edilen Elite Concept; doğaya dost akıllı ev konsepti, açık teras bahçeleri, yapımında kullanılan dünyaca ünlü markalar, özel tasarım mobilya, dolap, kapı, granit ve pencere sistemleri ile elit bir yaşam vadediyor. Eğlence, kültür, alışveriş, yatırım ve hayatın tam merkezindeki konumu ve İstanbul’un dört bir yanına hakim manzarasıyla yoğun ilgi gören Elite Concept, kısa vadede yüksek kazanç fırsatı sunuyor.  


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.