"Ekrem Demirtaş Sadece Seçim Döneminde İnşaat Sektörünü Hatırlıyor"

"Ekrem Demirtaş Sadece Seçim Döneminde İnşaat Sektörünü Hatırlıyor"

MÜFED başkanı Necip Nasır, "İnşaat sektörünün en büyük sorunu olan demir ve beton zamlarına sesini çıkarmayan Ekrem Demirtaş sadece seçim döneminde inşaat sektörünü hatırlıyor" dedi.

A+A-

TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkan yardımcısı, Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır Demirtaş'ın seçim dönemlerinde müteahhitleri birbirini düşürmeye yönelik ayrımcı söylemler kullanmakla suçladı.

İZMİR TİCARET ODASI'NIN YAPMADIĞINI BİZLER YAPIYORUZ

 “Beton ve Demir fiyatları hiçbir haklı gerekçe gösterilmeden yükselmeye devam ediyor, buna dur demesi gereken kurum İzmir Ticaret Odasıdır. Esas muhatap, iş dünyasının ödediği paralar ile yönetilen, 55 milyon bütçeli, yarı kamu kurumu statüsündeki 79 bin Üyeli İzmir Ticari Parlamentosu’dur. Ancak İzmir Ticaret Odası yönetimi sektörün en büyük sorununa bile yıllardır kayıtsız kalmıştır. İZTO’dan destek alamadığımız için bu hayati sorunu STK olarak bizler çözmeye çalışıyoruz” dedi.

Nasır; ben merkezli, tek adam yönetim anlayışında olan, kurumlar ile barışık olmayan, kuruluş amacına gerektiği şekilde hizmet etmeyen mevcut yönetimin, artık İzmir'e zarar verir duruma geldiği ve değişimin kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

DEMİRTAŞ SADECE SEÇİM DÖNEMLERİNDE SEKTÖRÜ HATIRLIYOR

İzmir Ticaret Odası başkanlığı için adaylığını açıklayan Mahmut Özgener'in 67. inşaat yapım ve onarım grubundan aday olmasından dolayı Ekrem Dermirtaş'ın ayrıştırıcı söylemler kullanmaya başladığını ifade eden Nasır sözlerini şu kilde sürdürdü, “Sadece seçim dönemlerinde inşaat sektörünü hatırlayan Ekrem Demirtaş’ın, bu seçim döneminde başkan adayı Mahmut Özgener’in komitemizde olmasından dolayı, iktidar hırsı ile sektör temsilcileri müteahhitleri birbirine düşürüp, böldürüp, her türlü ayrıştırıcı söylemleri mubah sayarak seçim çalışması yaptığına tanıklık ediyoruz. Personellerini kartviziti ile meslektaşlarımıza göndererek seçimde oy kullanabilmek için gerekli ilzam belgelerini toplattı. Demirtaş, Oda’nın vermesi gereken kimlik kartlarını, kendisine ilzam belgesi verenlere bir lütuf gibi sundu. Bayrak göndererek meslektaşlarımızın hassasiyetlerinden faydalanmaya çalıştı. Biz ise müteahhit arkadaşlarımız ile meslektaşlarımıza bire bir ulaşmaya çalıştık. Bu da meslektaşlar arasında geniş katılımlı dayanışmaya sebep oldu. İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş’ın bu anlayışına meslektaşlarımın ve İzmir iş dünyasının, 9 Nisanda sandıkta gerekli cevabı vereceklerine inancım tamdır. Bugün birlik ve beraberlik günüdür” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.