Ekrem Demirtaş İzmir Ticaret Odası Seçimlerinde Aday Olacak Mı?

Ekrem Demirtaş İzmir Ticaret Odası Seçimlerinde Aday Olacak Mı?

2018 seçimlerinde İzmir Ticaret Odası seçimlerini kaybeden Ekrem Demirtaş'ın 2022 seçimlerinde yeniden aday olup olmayacağı tartışma konusu oldu. Ekrem Demirtaş adaylığıyla ilgili açıklama yaparak tartışmalara son verdi.

A+A-

26 yıl boyunca aralıksız İzmir Ticaret Odası başkanlığı yapan Ekrem Demirtaş 2018 yılında Mahmut Özgener ile girdiği yarışta kaybetmişti. Komite seçimlerinde yenilgi yaşayan Demirtaş başkanlık seçimlerine kısa bir süre kala hem başkanlık yarışından çekilmiş hem de meclis üyeliğinden istifa etmişti.

Demirtaş'ın 2022 yılında gerçekleşecek olan İzmir Ticaret Odası seçimlerinde aday olup olmayacağı konusu yeniden gündeme geldi. Demirtaş yerel bir gazeteye verdiği röportajda adaylığı ile ilgili tartışmalara son noktayı koydu.

MİSYONUMU TAMAMLADIM 

Demirtaş adaylığı ile ilgili soruya şu cevabı verdi;

Benim hayatımın yarısı İzmir Ticaret Odası’nda geçti. 35 yıl yönetim kurulu başkanlığı, başkan yardımcılığı ve meclis üyeliği görevlerinde bulundum. Ben artık misyonumu tamamladım diye düşünüyorum. Tekrar aday olma gibi bir düşüncem şu anda kesinlikle yok.

Haber Ekspres

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.