DYO İzmir Enternasyonal Fuarı’nda

DYO İzmir Enternasyonal Fuarı’nda

DYO, 88’inci kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda özel standı ile yer aldı.

A+A-

Farklı sektörlerin buluşma noktası olan, bu yıl 6-15 Eylül tarihleri arasında kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı, 88’inci kez ziyaretçileri ile buluştu. Türk boya sektörünün öncü şirketi DYO, katılımcılara yeni fırsatlar sunan bir uluslararası ticaret platformu haline gelen İzmir Enternasyonal Fuarı’nda doğum yeri Kemeraltı’nın canlandırıldığı alandaki standı ile dikkat çekti.  

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SOYER’DEN ZİYARET

İzmir Keremaltı’nda doğan bir marka olarak Kültürpark içerisindeki Uzun Havuz’da kurulan tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yer alan DYO’nun standı, yoğun ilgi ile karşılaştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve DYO Boya Fabrikaları Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yiğitbaşı da 10 Eylül Salı akşamı DYO’nun standını ziyaret ederek temaslarda bulundu.

Dünya devlerinden Çin Halk Cumhuriyeti’nin partner ülke olarak ağırlandığı fuar, ticareti canlandırmanın yanı sıra 10 gün boyunca sürecek etkinliklerle kültürel buluşmalara da ev sahipliği yapıyor. 39 ülkeden 180 delegasyonun yer aldığı fuarda İzmirli bir firma olarak yer alan DYO, yerli ve yabancı yatırımcıların da ilgi odağı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.