Duru Beytepe Kaba İnşaatı Bitti

Duru Beytepe Kaba İnşaatı Bitti

Tona Yapı ve Safe İnşaat ortaklığı ile hayata geçen DURU Beytepe projesinde betonarme imalatların sonuna gelindi. Proje 2020'de teslim edilecek.

A+A-

DURU Beytepe projesinin kaba inşaatının tamamlandığını, vinçlerin söküldüğünü ve projede betonarme imalatların sonuna gelindiğini anlatan Tona yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal “DURU Beytepe, tamamen ortaya çıktı, betonarme imalatlarımızın sonuna geldik ve ince işlerde de epey yol aldık.Duvarlar tamamlandı alçı işlemleri devam ederken diğer taraftan da elektrik ve mekanik işleri ilerliyor. Eş zamanlı olarak kot düzeltmeleri ve peyzaj detayları üzerinde çalışılmaya başlandı. Projemizin inşaatı hız kesmeden devam ediyor ve inşallah 2020 yılında Beytepe ‘de kusursuz bir yaşam başlayacak” dedi.

DURU Beytepe ‘de kullanılan malzemelerin birinci sınıf olmasına dikkat ettiklerini de kaydeden Erdal “Dış cephelerde görsellikle birlikte ısı, ses ve yangın yalıtımı kriterlerini üst düzeyde sağlayacak detaylar üzerinde çalışıyoruz, doğrama seçimleri cephe danışmanlığı alıyoruz. İlgili kurumlardan rüzgâr testleri istedik, kullanacak olduğumuz camların güneş geçirgenlik derecelerine varıncaya kadar masaya yatırıyoruz. Teknik ekibimiz bu konuda çok titiz çalışıyor. Kullanacağımız malzemelerin seçiminde öncelikle çevre ve kullanıcı dostu olması en büyük hassasiyetimiz. Ayrıca kullanılacak malzemelerin kalitesi ve uzun yıllar özelliğini kaybetmeden hizmet vermesi ve aynı zamanda fonksiyonel olmasına dikkat ediyoruz” ifadelerini kullandı. Projenin yapım aşaması hakkında da bilgi veren İlhan Erdal “Duru Beytepe projesi başlayalı 16 ay olmasına rağmen betonarme %100, ince imalat ise %10 seviyesine gelmiştir” ifadelerini kullandı.

Duru Beytepe Tapusu Anında Elinizde

47.276 m2 arazi üzerine kurulan DURU Beytepe projesinin sunduğu sosyal alanlarla olduğu kadar ödeme kolaylıkları ile de yüz güldürüyor, peşinde %25 indirim, firma bünyesinde 50 ay vade anında tapu ve kişiye özel ödeme koşulları ile duru bir yaşam sizleri bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.