Doğru Binayı Doğru Sektöre ve Müşteriye Satmak Lazım

Doğru Binayı Doğru Sektöre ve Müşteriye Satmak Lazım

Uluslararası Ticari Gayrimenkul Profesyoneli Eğitimi alan Gülçin Okay, Doğru binayı doğru sektör ve müşteriye satabilmek için binanın yapısı ve teknik özelliklerinin de analizinin yapılmasının çok önemli olduğunu söyledi.

A+A-

 First Class Trust Union'un Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay fabrikalar, okullar, endüstriyel depolar ve Avmler gibi ticari yapıların da satışını yapabildiklerini de dile getirdi. Ticari alanların satışının rastgele yapılamayacağını belirten Okay, Özellikle fabrika ve depo gibi büyük ticari alanlarda tırın dönme mesafesi, yerin taşıma mukavemeti, kapıların genişliği, elektrik tasarrufu için neler yapılması gerektiği gibi birçok teknik bilginin incelenmesi gerektiğini söyledi. 

Uzun yıllar gayrimenkul sektöründe çalıştıktan sonra hizmet çıtasını daha da yükseltmek için First Class markasıyla 10 yıl önce sektöre girdiğini belirten Gülçin Okay, gayrimenkul, proje satış ve profesyonel bina yönetimi hizmeti verdiklerini ifade etti.

 

Okay, kısa süre önce İstanbulda, dünyada sadece Amerika ve Kanadada eğitimi verilen Uluslararası Ticari Gayrimenkul Profesyoneli Eğitimi (ACP) aldığını ve böylelikle fabrikalar, okullar, endüstriyel depolar ve Avmler gibi ticari yapıların da satışını yapabildiklerini de dile getirdi.

 

KENDİMİZİ SÜREKLİ GÜNCELLİYORUZ

Günün getirdiği ihtiyaçlara göre First Class Trust Union'ı da sürekli güncellediklerini kaydeden Gülçin Okay, “Konut projelerinin alt katlarında ticari alanlar da bulunuyor. Bunların satışı ve kiralanması için ticari satışlarda uzman bir ekip kurmak gerekiyordu. Kısa süre önce dünyada sadece Amerika ve Kanadada eğitimi verilen Uluslararası Ticari Gayrimenkul Profesyoneli Eğitimi (ACP) aldım. Böylelikle fabrikalar, okullar, endüstriyel depolar ve Avmler gibi ticari yapıların da satışını yapabiliyoruz. Bu binaların kiralanması ve satışıyla ilgili detaylı eğitimler aldım ve uluslararası bir sertifikaya sahip oldum. Özellikle fabrika ve depo gibi büyük ticari alanlarda tırın dönme mesafesi, yerin taşıma mukavemeti, kapıların genişliği, elektrik tasarrufu için neler yapılması gerektiği gibi birçok teknik bilginin eğitimini aldım. Aslen Endüstri Mühendisi olduğum için bu konular bana çok da uzak değil. Fabrika sahiplerinin belki milyonlar eden yapılarını satarken doğru müşteriye doğru teknik bilgiyi de vermek gerekiyor. Her fabrika her sektöre uygun olmayabiliyor. Doğru binayı doğru sektör ve müşteriye satabilmek için öncelikle binanın yapısı ve teknik özelliklerinin de analizinin yapılması çok önemli. Bu konuda İzmirde büyüyen bir potansiyel vardı. Ben de bu eğitimi alarak bu ihtiyaca profesyonel şekilde cevap vermek istedim. Hem alıcı hem de satıcı tarafına teknik donanımlı olarak hizmet vermek doğru sonuçlara ulaştırır. First Class olarak hizmet ağımızı genişleterek İzmirdeki OSB'lerin yanısıra Aydın, Manisa ve Denizli gibi illerde de faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.