Denizli'de 110 Milyon TL'lik 18 Arsa İhaleyle Satılıyor

Denizli'de 110 Milyon TL'lik 18 Arsa İhaleyle Satılıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Denizli İl Müdürlüğü kentteki konut ve sanayi imarlı 18 adet arsayı 110 milyon 405 bin liraya satışa çıkardı. Açık artırma ihalesi 22-23-24 ekimde gerçekleşecek.

A+A-

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Denizli İl Müdürlüğü kentteki konut ve sanayi imarlı 18 adet arsayı 110 milyon 405 bin liraya satışa çıkardı. Açık artırma ihalesi 22-23-24 ekimde gerçekleşecek.

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden (Milli Emlak Müdürlüğü):

denizli-arsa-ihalesi.jpg
1- Tabloda bilgileri yer alan taşınmazlardan 1 ila 11 ve 13 ila 18 sıra numaraları arasındaki (belirtilen sıra numaralarındaki taşınmazlar da dâhil) taşınmazların satış ihaleleri, aynı tablonun ilgili sütunlarında belirtilen tarih ve saatlerde, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulüyle, tablonun 12 sıra numarasında yer alan taşınmazın ihalesi ise aynı Kanunun 36. maddesine göre Kapalı Teklif Usulüyle yapılacaktır.
2- İhaleler, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binasının zemin katındaki Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Toplantı Salonunda toplanacak Komisyon huzurunda yapılacaktır. Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
3- İhalelere katılabilmek için isteklilerin; nüfus kayıt örneğini veya aslını ibraz etmek suretiyle nüfus cüzdanı örneğini, 2019 yılında alınmış İkametgâh Belgesini, geçici teminatı yatırdıklarına dair makbuzları veya Bankalarca ve Özel Finans Kurumlarınca verilen (süresiz) geçici teminat mektubunu, Tüzel Kişiler ise ayrıca, siciline kayıtlı olduğu (Ticaret Odası, Esnaf Odası vb.) yerden alacakları yılı içinde onaylı oda sicil kaydı ve tüzel
kişilik adına ihaleye katılacak kişiye verilmiş noter onaylı yetki belgesi ve imza sirkülerini, ihale saatine kadar komisyona vermeleri gerekmektedir.
4- İsteklilerin, 2886 sayılı Kanunun 37. maddesine uygun olarak düzenleyecekleri teklif mektuplarını ihalenin başlama saatine kadar İhale Komisyonu Başkanlığına teslim etmeleri veya ihalenin başlama saatine kadar İhale Komisyonu Başkanlığına ulaşacak şekilde iadeli taahhütlü posta ile göndermeleri gerekmektedir. Postada meydana gelecek gecikmeler halinde teklif işleme alınmaz.
5- Hazinece satışı yapılan taşınmaz mallar, satış tarihini takip eden yıldan itibaren 5 yıl süreyle Emlak Vergisinden muaftır. Ayrıca, satış ve devir işlemleri ile bu işlemler sırasında düzenlenen belgeler vergi, resim ve harçtan müstesna tutulmuştur. Talep edilmesi halinde satış bedelinin taksitle ödenmesi
mümkündür.
6- Taşınmaz satış ihaleleri Katma Değer Vergisinden muaftır.
7- Şartnameler ve ekleri mesai saatleri içinde Milli Emlak Müdürlüğünde bedelsiz görülebilir.
8- Türkiye geneli ile Denizli İlindeki ihale bilgileri http://www.milliemlak.gov.tr internet adresinden öğrenilebilir.
İlan olunur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.