Dap Çeşme Ön Talep Topluyor

Dap Çeşme Ön Talep Topluyor

Dap Yapı, Çeşme'de denize sıfır arsa üzerinde geçireceği yeni proje için ön talep toplamaya başladı. Villa ve rezidans daire seçeneklerinin yer aldığı proje yakın zamanda lansmana çıkacak.

A+A-

DAP Yapı, Çeşme'deki DAP Çeşme Projesi için ön talep toplamaya başladı. Mussalla mahallesinde bulunan 23.164 metrekare arsa üzerinde yükselecek olan proje villa ve rezidans konutlardan oluşacak.

Projede 3+1'den 5+1'e kadar farklı villa seçenekleri yer alacak. 3 cehpeli villaların tamamı deniz manzarasına sahip olacak. Rezidanslarda ise 1+1 ve 2+1 seçeneği yer alıyor. Projede geniş sosyal olanaklara da yer veriliyor. 

Projelendirme aşamasında olan Dap Çeşme ile ilgili daha detaylı bilgiler önümüzdeki süreçte açıklanacak. 

Dap Çeşme fiyat listesi ve ödeme seçenekleri henüz paylaşılmadı. Lasnman sürecinde fiyatlar ve ödeme avantajları da netleşmiş olacak. 

DAP ÇEŞME NEREDE?

DAP Çeşme, Marina'ya sadece 2 km uzalıkta yer alıyor. Zengin bir tarihe ve kültüre sahip eski bir liman kenti olan Çeşme ile bütünleşmiş şık ve canlı bir yat marinası olan Çeşme Marina, kolay ulaşım ayrıcalığı sunar.

DAP Çeşme Projesi aynı zamanda Aya Yorgi Koyuna 5 km, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine 6 km, ılıca plajına 11 km, Alaçatı çarşısında 12 km, Port Alaçatı Marina'ya ise 16 km uzaklıkta yer alıyor.

DAP ÇEŞME İLETİŞİM BİLGİLERİ

Web sitesi: https://dapcesme.com/

Telefon: 444 93 27

Adres: Musalla Mah. Fener Mevkii1126 Sok. No:4 Çeşme / İzmir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum