Daire Fiyatına Villa!

Daire Fiyatına Villa!

Country Plus Trend projesinde satışlar başladı.Projede villa fiyatları 494 bin liradan başlıyor. Ferruh Örel, “Daire fiyatına villa satıyoruz. yüzde 1 peşinatla satıyoruz. Cebinde 5 bin lirası olan villa alabiliyor” dedi.

A+A-

FRH yapı ve Sertürk İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Country Plus projelerinin 6’ncısı olan Country Plus Trend satışa çıktı. Daha çok öğrencilere yönelik yatırım projeleri üreten Country Plus, Seyrek’te ilk kez ailelere yönelik bir yaşam projesi hayata geçirdi. Country Plus 2018 yılında Seyrek’te 50 milyon liralık 2 proje hayata geçirecek.

country-plus-seyrek.jpg

7 bin metrekare arsa üzerinde yükselen, 11 bin metrekare inşaat alanına sahip Country Plus Trend projesi 2 blok ve sıralı 19 villadan oluşuyor. 100 bağımsız bölümden meydana gelen proje aynı zamanda Seyrek’in aile yaşamına yönelik ilk yaşam projesi olarak dikkat çekiyor. Proje 1+1 plus, 1+1 loft, 2+1, 2+1 loft, 2+1 dubleks, 3+1 dubleks ve tripleks villalardan oluşuyor. Dairelerin metrekareleri 60 metrekare ile 260 metrekare arasında değişiyor. Proje 2020 yılının ortalarında teslim edilecek.

Country Plus Trend fiyat listesi şu şekilde;

1+1 plus daireler 179 bin TL’den

2+1 daireler 250 bin TL’den

3+1 daireler 375 bin TL’den

Villa fiyatları ise 494 bin TL’den başlıyor

YÜZDE 1 PEŞİNAT 36 AY VADE 0 FAİZ

Firma yüzde 1 peşinatla 36 ay 0 faizli ödeme seçeneği sunuyor. Yapı kredi bankası ile anlaşmalı olan projede 60 ay vadede 0,79 faiz, 120 ay vadede 0,99 faiz oranlarıyla kredi kullanılabiliyor. Kredi kullanımında peşinatlar yüzde 20’den başlıyor.

ferruh-orel-serdar-isildar.jpg

DAİRE FİYATINA VİLLA SATIYORUZ

Country Plus proje ortağı ve FRH Yapı genel müdürü Ferruh Örel, “Bu projemizde teslim tarihine kadar en az yüzde 40 prim yapacağını öngörüyoruz. Villa fiyatlarımız 494 bin liradan başlıyor. Şehir merkezinde bu paraya daire alamıyorsunuz. Biz daire fiyatına villa satıyoruz. Yüzde 1 peşinatla satıyoruz. Bugün cebinde 5 bin lirası olan biri gelip bizden villa satın alabiliyor. Havuzu, güvenliği, sosyal imkanları olan böyle güzel bir sitede 500 bin TL’ye villa başka yerde bulamazsınız. Villa fiyatlarının projenin teslim edilmesinin ardından 1 milyon TL’nin üstünde oacağını tahmin ediyoruz. Sasalı, Villakent gibi Seyrek’e yakın noktada bulunan lokasyonlarda villa fiyatları biraz daha yüksek. Bizim villalarımızı avantajlı kılan bir özellik de doğalgaz bulunması. Birçok villa projesinde doğalgaz bulunmazken ve ısıtma için ciddi paralar harcanırken bizim villalarımızda doğalgaz olması büyük avantaj sağlıyor.” dedi.

country-plus.jpg

PROJENİN YÜZDE 65’İ YEŞİL ALAN

Seyrek’in İzmir şehir merkezine oranla yüzde 30 daha temiz havaya sahip olduğunu belirten Ferruh Örel, “Projenin yüzde 65’ini yeşil alana ayırdık. Bütün ailelerin gelip yaşayabileceği, trafik sorunu olmayan, otopark sorunu olmayan, İzmir Foça yolu üstünde olan, İzmir-İstanbul çevreyoluna 5 dakika mesafede, Karşıyaka’ya 15 dakika mesafede güzel bir proje hayata geçiriyoruz. Bakırçay Üniversitesi’nin açılmasıyla 8 bin öğrenci Seyrek’e gelecek. Buradaki üniversite ve kolejlerin ciddi bir potansiyel taşıması ve nüfusun sürekli artması yatırımlarımıza devam etmemizi sağladı” dedi.

Seyrek’te ilk defa ailelerin yaşayabileceği büyük metrekareli dairelerden meydana gelen bir yaşam projesi hayata geçirdiklerini belirten Örel, “Bütün projelerimizi arz-talep üzerine kuruyoruz. Üniversite başladığında buraya 2 bin akademisyen gelecek. Şehir merkezinden sıkılanlar da bu bölgeyi tercih etmeye başladı. Uygun fiyata, ödeme kolaylığına bakanlar buraya geliyor. Bizler de bu potansiyeli gördüğümüz için son projemizi yaşam projesi olarak tasarladık” dedi.

PROJE SATIŞLARI KABA İNŞAATTAYKEN BİTİYOR

Seyrek’te ilklere imza attıklarını belirten Örel sözlerini şu şekilde sürdürdü, “İlk çarşı projesini yaptık. İlk 2+0 daire konseptini geliştirdik. Şimdi de Trend projemizle ilk yaşam alanı projesini hayata geçiriyoruz. Trend projesi bizim 6’ncı projemiz. Bundan önceki bütün projelerimizin satışları daha kaba inşaat halindeyken bitmişti. Trend’te de oldukça talep var. Kısa bir süre içerisinde satışları tamamlayacağımızı düşünüyoruz. İzmir’de en büyük talebin olduğu bölgelerden biri Seyrek. Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi ve Katip Çelebi Üniversitesi’nin etrafına baktığınızda 250 bin liranın aşağısında 1+1 daire yok. Seyrek’te Gediz Üniversitesi’nin kapanmasıyla 2 yıl durgunluk yaşandı. Ok geriye gitti. Ama oku ne kadar geriye çekerseniz o kadar ileri gider. Üniversite 2018 yaz sonunda açılıyor. Okulun açılmasıyla burada bir talep patlaması olacak.”

COUNTRY PLUS CADDE PROJESİ GELİYOR

Seyrek’teki 4 projesini teslim ettiklerini, Palm projesini mayıs sonunda teslim edeceklerini belirten Örel, “6. Projemiz olan Trend’e başladık. 7’nci projemiz Cadde geliyor. Cadde projesi Seyrek’in en güzel lokasyonunda olacak. 1+1, 2+0, 2+1 ve loft dairelerden oluşuyor. Projemiz hemen üniversitenin yanında. 2 etaptan oluşan 300-350 konutluk bir proje. Altında yine çarşıları olacak. Yaz başlamadan önce Cadde projemizi satışa çıkarmayı planlıyoruz. Cadde ve Trend projesiyle 2018 yılında Seyrek’e yaklaşık 50 milyon liralık bir yatırım yapmış olacağız. Öğrenci projelerimiz olacak, oturum projelerimiz olacak. Kolay ödeme seçeneklerimiz olacak” sözleriyle yeni yatırımlarını anlattı.

PROJELERİMİZİN ARKASINDA DURUYORUZ

Müşteri ile ilişkiler konusunu çok önemsediklerini belirten Ferruh Örel, “Biz yaptığımız tüm işlerin arkasında duruyoruz. Müşterilerimizin bir sorunu olduğunda hemen ilgileniyoruz. Sattık, bitti arkamızı dönüp gidelim anlayışımız yok. Trend projemizde profesyonel site yönetimi tutacağız. Konut ve işyeri kiralamalarını kendi şirketimiz bünyesinde sağlayacağız. Müşteriler her konuda bizi muhatap bulacaklar. Seyrek’e yatırımlarımız bunlarla sınırlı kalmayacak” ifadeleriyle konuşmasını noktaladı.

Country Plus Trend İletişim Bilgileri

Telefon: 444 5 674

Web Adresi: http://countryplus.com.tr/proje/trend

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum