Çukurova Balkon'da 1+1 Konutlarda 80 Bin TL İndirim

Çukurova Balkon'da 1+1 Konutlarda 80 Bin TL İndirim

Çukurova Balkon projesinde yüzde 20 indirim kampanyası ile 0.98 faiz oranlarıyla satışa sunuluyor. Projede 1+1 daireler 405 bin TL yerine 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

A+A-

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, GYODER, KONUTDER ve İNDER öncülüğünde hayata geçirilen peşin ve kredili alımlarda yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0.98 faiz kampanyasına Çukurova Balkon projesi ile destek veriyor. Yaklaşık yüzde 30 kazanım sağlayan düşük faiz oranı, 10 yıla yayılan ödeme süresi, yüksek indirim tutarı, cüzi peşinat miktarı ve binde 20’den 15’e inen tapu harcı ile tarihi bir fırsat sunan kampanyanın yanı sıra yüzde 1 KDV avantajı ile öne çıkan Çukurova Balkon, hemen teslim bir proje olmasıyla da dikkat çekiyor. Ramazan Bayramı ve Babalar Günü nedeniyle Çukurova Balkon’da 18 Haziran’a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, 1+1 daireler 405 bin TL yerine 325 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Deniz, adalar ve orman manzaralı daireleriyle dikkat çeken Çukurova Balkon’dan 80 bin TL indirime ek sadece 16.500 TL peşinatla 10 yıl vadeli 1+1 sahibi olmak mümkün.

Hemen teslim avantajlı daireler

Hemen teslim edilen Çukurova Balkon’da 1+1 daireler 66 ila 84 metrekare arasında değişiyor. Hem yatırım hem de oturum amaçlı olarak tercih edilen 1+1’lerde balkon bulunuyor olması ve küçük metrekarelerde alan kazanımı sağlayan yerden ısıtma sistemi önemli avantajlar olarak öne çıkıyor. Dairelerin klimalı olması otururken konfor sunduğu gibi kiraya verirken de kolaylık sağlıyor. Alım gücünün diğer daire tiplerine göre daha kolay olması ve pratik kullanım imkanı sunması gibi birçok avantajı bulunan 1+1’ler, genellikle genç çiftler, bekârlar ve öğrenciler tarafından tercih ediliyor. Küçük bir alana sahip olmaları nedeniyle ekonomik bir yaşam sunan 1+1 daireler, home-ofis olarak yoğun talep gördüğü gibi aynı zamanda kolay kiralanabilmesi ve kira getirisinin yüksek olması açısından yatırım aracı olarak da öne çıkıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.