Country Plus Suite’de Satışlar Tamamlandı

Country Plus Suite’de Satışlar Tamamlandı

FRH Yapı ve Sertürk İnşaat ortaklığında Menemen Seyrek’te hayata geçirilen Country Plus Suite projesindeki dairelerin tamamı satıldı.

A+A-

Country Plus Seyrek projelerinden sonuncusu olan Suite projesinde de tüm konutların satışları tamamlandı. Proje ortaklarından FRH Yapı yönetim kurulu başkanı Ferruh Örel ve Sertürk İnşaat yönetim kurulu başkanı Serdar Işıldar “ Country Plus projelerimizden 4’üncüsü olan Suite’de uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile satışa sunduğumuz dairelerimizin satışlarını tamamlandı. Projemizden daire alan tüm müşterilerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Projenin hazırlanmasından daire teslimlerinin gerçekleşeceği süreye kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Umarım tüm müşterilerimiz için bol kazançlı bir yatırım olur” açıklamasında bulundu.

2 YENİ PROJE GELİYOR

Bugüne Kadar Seyrek’te 4 proje hayata geçiren Country Plus, 2017 yılında 2 yeni projeyi hayata geçirecek. Yıl içerisinde 200 bağımsız bölümden oluşacak Country Plus Center projesine başlayacak Olan FRH Yapı ve Sertürk İnşaat bu projeden önce Vitrin projesine yakın mesafede 30 daire ve 2 dükkandan oluşan yeni bir projenin startını verecek. Proje detayları önümüzdeki haftalarda netleşecek.  

SEYREK KONUT PİYASASI YENİDEN HAREKETLENDİ

Gediz Üniversite’sinin kapanmasından sonra bir duraksama yaşayan Seyrek bölgesi Eylül ayında Bakırçay Devlet Üniversite’nin açılacak olmasından dolayı yeniden hareketlendi. Konut kiralamalarının haziran-temmuz ayı itibariyle başlayacağını belirten Ferruh Örel, konutta talep patlaması olacağını ifade etti.  

SEYREK’TE EN FAZLA BAĞIMSIZ BÖLÜMÜ COUNTRY PLUS YAPACAK!

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.