Country Plus Palm Satışları Tamamlandı

Country Plus Palm Satışları Tamamlandı

FRH Yapı ve Sertürk İnşaat tarafından Seyrek'te hayata geçirilen Country Plus Palm projesinde üniversite kapalı olmasına rağmen satışlar tamamladı.

A+A-

Menemen Seyrek'te Country Plus projelerinin 5'incisi olan Palm projesini hayata geçiren FRH Yapı ve Sertürk İnşaat satışların tamamlandığını duyurdu. 

Bakırçay Üniversitesi'ne yakın bir konumda yer alan Contry Plus Palm projesi tek blok olarak yükseliyor. Proje 29 adet konut ve 3 dükkandan meydana geliyor. Projede 1+1 ve 2+0 daire seçenekleri yer alıyor. 

Palm projesine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden FRH Yapı genel müdürü Ferruh Örel, "Buradaki 5'inci projemizde de satışlarımızı tamamladık. Diğer bütün projelerimizde henüz inşaat tamamlanmadan satışlarımızı tamamladık. Bu projemizde gelenek bozulmadı. Bu yatırımcılarımızın bize güvenini gösteriyor. Bizden daire alan tüm yatırımcılarımız kazandı. 2016 yılında Gediz Üniversitesi'nin kapanmasıyla burada biraz durgunluk oldu. Ancak biz Seyrek'i seviyoruz. Okul kapandıktan sonra da buradaki potansiyeli gördük. Uzun vadede çok karlı bir bölge. Bu yüzden okul kapalı olmasına rağmen Palm projesine başladık. Buna rağmen satışlarımızı bitirdik. Bakırçay Üniversitesi bu yıl açılıyor. Üniversitenin açılmasıyla burası yine dolacak. Bizde yatırımlarımıza devam edeceğiz. Trend projemizi satışa çıkarmıştık. Şimdi de Country Plus Cadde projemize start veriyoruz" dedi.

COUNTRY PLUS CADDE ÖN SATIŞA ÇIKTI

2018 yılının ilk çeyreğinde satışa çıkarılan Seyrek'in aileye yönelik ilk konsept projesi Country Plus Trend'den sonra 7'nci proje Country Plus Cadde başlıyor. Country Plus Cadde projesinin ön satışa çıktığını belirten Feruh Örel, projeyle ilgili detayları ve görselleri yakın zamanda paylaşacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.