Country Plus 2 Projesiyle İzmir Emlak Fuarı’nda

Country Plus 2 Projesiyle İzmir Emlak Fuarı’nda

Country Plus Trend ve Country Plus Cadde projeleri İzmir Emlak Fuarı’nda avantajlı fırsatlar sunuyor. Yüzde 50 peşin 50 ay vade sıfır faiz ve yüzde 20 peşin 36 ay sıfır faizli ödeme kolaylığı sunan Counrty Plus’ta fiyatlar 189 bin liradan başlıyor.

A+A-

FRH Yapı ve Sertürk İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Country Plus Cadde ve Country Plus Trend projeleri İzmir Emlak Fuarı’nda görücüye çıktı.

Projelerin detayları ve ödeme bilgileri hakkında bilgi veren FRH Yapı genel müdürü Ferruh Örel, “Cuntry Plus Trend projemizde 3+1 tripleks, 2+1 ve 3+1 bahçe dubleks, 2+1 daireler ve çatıda loft daire seçeneklerimiz bulunuyor. Geniş peyzaj alanları, yüzme havuzu, mini golf sahası, yürüyüş alanları, basketbol sahası, 7/24 güvenliği olan bir sitemiz. Yaşam projesi olarak hayata geçirdiğimiz Trend projemiz çok tercih ediliyor. Henüz kaba inşaat aşamasında olmamıza rağmen satışların yüzde 30’u tamamlandı."

SEYREK'İN EN BÜYÜK KONUT VE ÇARŞI PROJESİ

Örel konuşmasını şu şekilde sürdürdü, "Country Plus Cadde projesi Seyrek’in en büyük, üniversiteye en yakın konut ve çarşı projesi. 50 dükkanlı çarşıdan ve 350 konuttan oluşuyor. Projede 1+1 ve 2+0 daire seçeneklerimiz mevcut. İki projemizde de yatırımcılara çok büyük ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Yüzde 50 peşinde şirket bünyesinde bankasız, kefilsiz 50 ay sıfır 0 faiz imkanı sağlıyoruz. Yüzde 20 peşinde 36 ay 0 faiz imkanından faydalandırıyoruz. Country Plus projelerimizde 189 bin TL ile 750 bin TL arasında geniş bir fiyat aralığı sunuyoruz. Buraya gelen yatırımcı muhakkak bütçesine uygun bir ev bulabiliyor” dedi.

YATIRIMCININ KAZANCI KATLANIYOR

Country Plu’ın eski projelerinden daire alanların dairelerini alıp daha büyük yatırımlara yönlendirdiklerini söyleyen Ferruh Örel şu ifadeleri kullandı, “Önceki projelerimizden daire almış yatırımcılarımızın dairelerini değerlenmiş haliyle biz satın alıp daha büyük yatırımlar yapma olanağı sağlayabiliyoruz. Bu şekilde müşterilerimiz her yeni projede kazancını katlamış oluyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.