Coldwell Banker'in İzmir'de 13 Ofisi Var

Coldwell Banker'in İzmir'de 13 Ofisi Var

'Coldwell Banker Life Gayrimenkul' ofisinde Gayrimenkul Danışmanı görevinde bulunan Seyhun Acar, “Coldwell Banker'in İzmir'de 13 ofisi var. Biz bu ofislerde her kesimden insana hitap ediyoruz. Bayraklı ofisimiz açılalı 1 yıl oldu. Burada Bornova ve Bayrak

A+A-

Türkiye'de faaliyetlerini sürdüren Dünya'nın en köklü gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden olan Coldwell Banker emlak sektörüne öncülük etmeye devam ediyor. Sektörde bir çok yeniliğe imza atan Coldwell Banker'in amacı Türkiye'nin bir numaralı gayrı menkul danışmanlık şirketi olmak.

3 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker'in İzmir Bayraklı'da bulunan 'Coldwell Banker Life Gayrimenkul' ofisinde Gayrimenkul Danışmanı görevinde bulunan Seyhun Acar, Coldwell Banker'in hedefinin bu sektörde kurumsal bir şirket olduğunu göstermek ve insanların gözünde temsil gücü kazanmak olduğunu belirtti.

''Bu işin afiş asıp beklemek olmadığını biliyoruz''

Emlak sektöründeki yeni gelişmeleri en yakından takip ettiklerini belirten Acar;  “Coldwell Banker'in İzmir'de 13 ofisi var. Biz bu ofislerde her kesimden insana hitap ediyoruz. Bayraklı ofisimiz açılalı 1 yıl oldu. Burada Bornova ve Bayraklı'nın önde gelen müteahhitleriyle önemli projelere imza atıyoruz. Bu ofis sinerjisi ve enerjisi yüksek bir ofis. Biz burada müşterilerimize şeffaf ve doğru davranarak kurumsal bir çalışma sistemi oturtmak amacındayız. Müşterilerimize sunduğumuz 360 derece video ve bir çok hizmet ile tatmin edici sonuçlar verdiğimizi düşünüyoruz. Bu konularda yaptığımız yeniliklerle de İzmir'de sektöre öncülük ediyoruz. Bu sektörde vizyonun çok önemli. Bu işin afiş asıp beklemek olmadığını biliyoruz. Oturduğumuz yerden insan beklemiyoruz. Artık devir oturup bekleme devri değil, insanların ayağına gitme devri'' şeklinde konuştu.

''Amacımız bir defaya mahsus para kazanmak değil''

15 yıllık kuyumculuk tecrübesinden sonra 6 ay önce Coldwell Banker Life Gayrimenkul ofisinde çalışmaya başladığını ve buradaki ekiple çalışmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Acar, “Burada çalışmaya başladıktan sonra geldiğimiz şu anki nokta beni çok mutlu ediyor. Buradaki ekip arkadaşlarımızla birlikte çok daha iyi noktalara geleceğimize inancımız ise sonsuz. 15 kişilik bir ekiple son derece şeffaf biçimde çalışıyoruz. Amacımız buraya gelen müşterilerimizden bir defaya mahsus para kazanmak değil, esas hedefimiz onların uzun vadede temsil gücünü kazanmak. Nasıl insanların özel avukatları varsa biz de insanların özel gayrimenkul danışmanları olmayı hedefliyoruz'' dedi.

Egedesonsöz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.