Coldwell Banker Nova 2 Bornova'da Açılıyor

Coldwell Banker Nova 2 Bornova'da Açılıyor

Türkiye genelinde 131 ofise ulaşan Coldwell Banker'in İzmir'deki ofis sayısı 20'ye ulaştı. Coldwell Banker'in İzmirdeki son ofisi Coldwell Banker Nova 2 2018 yılında Bornova'da açılacak.

A+A-

Coldwell Banker Nova 2 gayrimenkul danışmanlık ofisi Kerem Özsoy ve Selim Özsoy tarafından açılıyor. Osman Çomak da yeni ofiste saha borkeri olarak görev yapacak. 

Kerem Özsoy kimdir?

1971 yılında doğmuştur. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü’nde mezun olarak tamamlamıştır. Drexel University (ABD) MBA Finance Bölümü’nde yüksek lisans yapmıştır. 

Kerem Özsoy, Yaşar Dış Ticaret Şirketi’nde ihracat şefliği, Viking Kağıt Şirketi’nde ihracat müdürlüğü ve Akdeniz Kimya Şirketi’nde Avrupa, Kuzey Afrika ve Orta Doğu Müdürlüğü yapmıştır. 2000 yılında kurumsal bir şirketten bayilik alarak gayrimenkul ofisi açmıştır. 2014 yılında Coldwell Banker bünyesine ofisi ile geçiş yapmıştır. 2018’de ise ikinci ofisini hayata geçirecek.

Selim Özsoy kimdir?

1978 yılında izmir’de doğdu. İzmir Amerikan Koleji eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra 9 Eylül Üniversitesi’nde İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. İngilizce bilmektedir.

2000 yılından beri gayrimenkul ofisi işletmektedir. Mezun olduktan sonra yeni inşaatlar yapmakla uğraşmaktansa önceden oluşturulan projeleri satmayı tercih ettiği için gayrimenkul sektörüne giriş yaptı.

Osman Çomak kimdir?

1982, İzmir doğumludur. Ege Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü mezunudur. 

2005 – 2011 yılları arasında bilgisayar programcılığı mesleğini icra etmiştir. 2011 – 2014 arası çeşitli kurumsal firmalarda gayrimenkul danışmanlığı yaptıktan sonra 2014 yılında Coldwell Banker bünyesinde gayrimenkul danışmanlığı yapmaya başlamıştır. 2018 yılında Nova 2 Ofisi’nde Saha Brokerı görevini yapacaktır. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.