Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 180 Bin TL Ödüllü Yarışma

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 180 Bin TL Ödüllü Yarışma

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Türkiye geneli fikir yarışması düzenliyor. Bakanlığın düzenleyeceği yarışmanın ilanı resmi gazetede yayınladı. Birinciye 50 bin TL olmak üzere 180 bin TL ödül verilecek.

A+A-

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yayımlamış olduğu ilan ile birinciye 50 bin lira olmak üzere toplam 180 bin lira para ödüllü yeni bir yarışma düzenleyeceğini duyurdu. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İztuzu Kumsalı Deniz Kaplumbağaları Bakım İstasyonu ve Günübirlik Alan Ekolojik Tasarımı Fikir Yarışması İlanı 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 23. maddesi ile “Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik, Kentsel Tasarım Projeleri, Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışmaları Yönetmeliği” doğrultusunda yeni bir fikir yarışması düzenliyor. 

Köyceğiz-Dalyan Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırları içerisinde bulunan, Muğla ili, Ortaca İlçesine bağlı olan Dalyan Beldesi yakınlarında yer alan İztuzu Kumsalı ile Deniz Kaplumbağaları Araştırma, Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER)’in de içinde yer alanı kapsayan yarışmada dereceye girenler para ödülü kazanacaklar. 

Yarışmayı kazanan birinci kişiye 50 bin lira, ikinci kişiye 40 bin lira, üçüncü kişiye 30 bin lira ve 15'şer bin lira 4 adet mansiyon ödülü olmak üzere yarışmada dereceye giren kişilere toplamda 180 bin lira para ödülü dağıtılacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.