Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, REW İstanbul 2019’a Özel Konferans Programı Düzenliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, REW İstanbul 2019’a Özel Konferans Programı Düzenliyor!

REW İstanbul 2019, geri dönüşümün geleceğini bugünden şekillendiren yeni ürün, makine, ekipman ve teknolojilerin yanı sıra, sektör gündemlerine yön belirleyen etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

A+A-

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın fuarda düzenleyeceği konferanslarda, “Sıfır Atık Yönetimi ve Uygulamaları”, “Çevre Kanunu Değişikliği ve Getirdikleri”, “Gemi Atıklarının Yönetimi”, “Deniz Çöplerinin Yönetimi”, “Biyobozunur Atıkların Yönetimi ve Atıktan Enerji” ile “Döngüsel Ekonomi Yaklaşımı Çerçevesinde Sanayi Atıklarının Yönetimi” başlıkları ele alınacak.

 

Fuar alanına kurulacak özel platformda uygulamalı eğitimler verilecek!

 

Tüyap Beylikdüzü’ndeki fuar alanına kurulacak özel platformda, İş Güvenliği Uzmanları Derneği İSGDER, REW İstanbul ziyaretçilerine, yüksekte çalışmanın püf noktalarını uygulamalı olarak gösterecek. Uygulamalı eğitimler ve konferanslar, 21-24 Mart tarihlerinde düzenlenecek fuar boyunca ücretsiz olarak takip edilebilecek.

 

Çöpten enerji üretimi, geri dönüşüm ile atıklardan hammadde elde edilmesi, suyun geri kazanımı, yeni nesil çöp toplama, çevre temizlik teknolojileri ve daha birçok yeniliğin sergileneceği, yurt içi ve yurt dışından binlerce profesyonelin ziyaret etmesi beklenen REW İstanbul, 24 Mart Pazar akşamına kadar ziyaret edilebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.