Çetmen Mobilya 51. Mağazasını Afyonkarahisar’da Açıyor

Çetmen Mobilya 51. Mağazasını Afyonkarahisar’da Açıyor

Çetmen Mobilya, 51. mağazasını Afyonkarahisar’da 7 Temmuz tarihinde açacak. Afyon'daki ilk mağazasını açacak olan Çetmen yıl sonuna kadar 20 mağaza daha açmayı planlıyor.

A+A-

Çetmen Mobilya’nın Afyonkarahisar’daki ilk mağazası, 1.660 m2 alanda, 2 katlı bir binada hizmete açılıyor. 2 yıl garanti ve 8 yıl servis garantisi ile sunulan şık ve modern mobilyalar, Çetmen Mobilya’nın 7 kişilik ekibinin destekleriyle Afyonkarahisarlılar ile buluşacak.

Çetmen Mobilya, Ankara’nın ardından Afyonkarahisar’da açtığı 51. mağazasıyla satış ağını hızla yaygınlaştırıyor. Yıl sonuna dek 20 mağaza daha açmayı planlayan şirketin 2023 yılı hedefi ise mağaza sayısını 250’ye yükseltmek. Bu hedefin şirketin Türkiye’nin en güçlü ilk 3 mobilya markasından biri olma stratejisine hizmet ettiğini belirten Çetmen Mobilya Pazarlama Direktörü Erhan Güngör; “Çetmen Mobilya, sektördeki yarım asrı aşkın deneyimiyle en yeniyi ve en iyiyi, uygun fiyat avantajları ve geniş bir satış ağıyla sunmak üzere önemli bir atılım içerisinde. Bu kapsamda bir yandan yeni fabrika yatırımımız devam ederken bir yandan da hızla stratejik lokasyonlarda yeni mağazalar açıyoruz. 2023 yılına dek 200 milyon TL yatırım anlamını taşıyan bu hedefler bizi Türkiye’nin en güçlü mobilya markaları arasına taşıyacak. Afyonkarahisar’daki ilk mağazamızın açılışı da bu anlamda kritik bir öneme sahip. Aynı zamanda, Afyonkarahisarlıları Çetmen Mobilya kalitesi ve güvencesiyle yeni bir mobilya deneyimiyle buluşturmaktan da memnuniyet duyuyoruz” dedi


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.