Çeşme'de Arsa ve Konut Fiyatları 2,5 Kat Arttı

Çeşme'de Arsa ve Konut Fiyatları 2,5 Kat Arttı

Nüfus artışına bağlı olarak yatırım ve emlak açısından gün geçtikçe değer kazanan Çeşme, Ege’nin yükselen değeri haline geldi. Çeşme’nin konut ve arsa fiyatları 2,5 kat yükseldi.

A+A-

Pandemiyle birlikte mobil yaşamın ve evde çalışma düzenin yaygınlaşması sonucu yaşam küçük kentlere kaymaya başladı. Büyük şehirlerden uzaklaşmak fakat sosyal yaşamın da içinde olmak isteyenler  farklı alternatiflere yöneldi. Yaşam, yatırım ve emlak açısıdan her geçen gün değer kazanan ve sosyal yaşam olanaklarıyla 365 gün ayrıcalıklı bir hayat sunan Çeşme ise bu noktada en doğru seçenek olarak karşımıza çıkıyor

Son yıllarda pandeminin etkisiyle büyük şehirlerden uzaklaşma isteği ve evden çalışma düzeninin yaygınlaşmasıyla birlikte yaşamın küçük kentlere kayması sonucu Çeşme nüfusunda büyük artış yaşandı. Nüfus artışına bağlı olarak yatırım ve emlak açısından gün geçtikçe değer kazanan Çeşme, Ege’nin yükselen değeri haline geldi. Göz alıcı kumsalı ve turkuaz denizi ile Ilıca plajı, özel koyları, sosyal açıdan birçok imkan sunan ve doğal güzelliğiyle hayranlık yaratan Çeşme’nin konut ve arsa fiyatları 2,5 kat yükseldi. Bilhassa müstakil bahçeli daireler ve bahçeli dublekslere olan ilgi her geçen gün artarken, Çeşme’de arsaların fiyatları pandemi öncesi 2 milyon TL’den başlarken şu an 5-5,5 milyon TL’den satışa sunuluyor. Yaklaşık iki yıl içerisinde 2 katından daha fazla değer kazanan Çeşme yatırım merkezi olarak ön plana çıkarken, emlak sektörü de hızla hareketleniyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.