Cer İstanbul Örnek Dairesi Görücüye Çıktı

Cer İstanbul Örnek Dairesi Görücüye Çıktı

Ege Yapı tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Cer İstanbul projesinin örnek dairesi müşterilerin beğenisine sunuldu. Örnek daire 240 metrekare büyüklüğünde bahçeli 3+1 olarak dizayn edildi.

A+A-

projede bahçe katı 3+1 konseptte tasarlanan örnek daire, kullanılan malzeme, işçilik kalitesi ve ince detaylar ile ön plana çıkıyor. 

İstanbul’un en eski yerleşim yerlerinden biri olan Yedikule’de, Tarihi İstanbul Surları’nın yanında, Adalar manzarasıyla, Tarihi Yarımada’nın geçmişten gelen dokusuna hakim, son yıllarda geliştirilen en özel projelerden olan Cer İstanbul’un örnek dairesi, lüksü yeniden tanımlarken, fonksiyonelliği ve sunduğu konfor ile ön plana çıkıyor. 

Toplam 240 metrekarelik alanda bahçe katı 3+1 şeklinde dizayn edilen Cer İstanbul’un örnek dairesi her bir detayı verimlilik düşünülerek tasarlanırken, kullanılan son teknoloji ile de eşsiz bir uyuma sahip 

Akıllı ev teknolojisinden son örneklerin sergilendiği evde enerji verimliliğini artırmak amaçlandı. Koridor ve banyolarında dünyaca ünlü Türk mermerinin en iyi örnekleri sergilenirken, odalarda doğal lamine ahşap parke kullanıldı. Alman teknolojisi ile tasarlanmış mutfağıyla ön plana çıkan dairede, ada mutfak konsepti tercih edildi ve mermerlerinde antibakteriyel özelliği olan ürünlere yer verildi. Gizli davlumbaz ve gelişmiş ankastre teknolojisi ile mutfakta daha fazla alan kazandırma hedeflendi. Cer İstanbul’un bahçe katı evinin mutfak, salon ve yatak odalarından bahçeye direkt geçiş fırsatı olması yeşile ve doğaya yakın olmak isteyenler tarafından tercih ediliyor. Yaklaşık 31 bin metrekare özel tasarımlı peyzaj alanı bulunan Cer İstanbul, az katlı yatay mimarisiyle de İstanbul siluetine saygılı örnek projeler arasında bulunuyor. 

Yerden ısıtmanın kullanıldığı dairede, havalandırma için 'Wind Free' teknolojisi ile soğuk rüzgarın rahatsız edici hissi sona eriyor. Odalar gün ışığından maksimum faydalanacak şekilde konumlanırken yapım tekniklerinden, sağlıklı ve geri dönüştürülebilir doğa dostu malzeme kullanımına ilişkin çözümler göz önüne alınarak işçilik kalitesine dikkat edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.